Militari, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Militari / 1

 • O tipa îi scrie iubitului aflat în armata: Draga John, Nu mai pot continua aceasta relatie. Distanta dintre noi este prea mare. Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de când ai plecat și nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi. Îmi pare rau. Te rog sa îmi trimiti înapoi poza cu mine pe care ti-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky. Soldatul cu sentimentele ranite și ochii inlacrimati le-a cerut tuturor camarazilor sai orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite și amante. Pe lângă poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strans de la prietenii lui. Le-a strans și le-a trimis: Draga Becky, îmi pare rau dar nu-mi pot aminti cine dracu ești =))

  Bancuri: , , , ,
 • Bulă-n armata, il cheama colonelul la el: — Sergent Bulă? — Ordonati! — Du-te vezi cate grade sunt la soare și vino și raporteaza! Pleaca Bulă, vine după 10 minute: — Domnule colonel, raportez: la soare nu e nici un grad; la umbra se caca un plutonier major!

  Bancuri: , ,
 • Stefan cel Mare își pierduse toți razesii în lupta. Ce sa faca? Ce sa faca? Merge el prin toate satele și strange ce mai ramasese, adica țiganii. Ii cheama în fața cetatii și le tine o cuvantare. Stefan: — Ostenii mei, în noaptea asta, o sa luptam până la unu! Un țigan: — Aoleo, Maria Ta, da` nu putem sa luptam până la 12, sa ne culcam și noi mai devreme?

  Bancuri: , , , ,
 • Un soldat de la o unitate de vanatori de munte pleacă acasă în permisie de Craciun. Când revine îi întreabă pe colegii sai: — Sa vedem cine știe ce am facut prima data când am ajuns acasă? — Pai… Ti-ai salutat parinti, nu? zice unul. — Nu, bai, mi-am lovit prietena! Sa vedem cine știe care a fost al doilea lucru ce l-am facut când am ajuns acasă? — Bine, ti-ai lovit prietena, apoi ti-ai salutat parintii…, zice altul. — Nu, bai, mi-am lovit prietena a două oara! Sa vedem cine știe care a fost al treilea lucru ce l-am facut când am ajuns acasă? — Hai, zii ca ti-ai lovit prietena a treia oara… — Nu, mi-am scos schiurile…

  Bancuri: , , ,
 • Intr-o zi comandantul trebuia sa plece o zi din unitate pentru niște treburi și era nevoit sa-si lase nevasta acolo. Cum o stia mai usuratica se gandeste el cum sa vadă dacă se culca cu soldatii. Și i baga în pizda o lama de ras. Când se intoarce a două zi îi aliniaza pe toți soldati și striga: — Dezbracarea!!! Toti soldati aveau pula franjuri….. Numai Bulă nu. Comandantul: — Sa va fie rusine!!! Nemernicilor!!!… Etc. Uitati aici exemplu de soldat care ma respecta! -si il arata pe Bulă. Apoi îi zice acestuia: — De azi incolo tu ești sefu astora! Poti sa faci ce vrei cu ei! Dacă ai probleme vi la mine și le arat eu lor!!! La care Bulă entuziasmat face un pas în fața saluta și zice: — Sssa sstraiti ssdomnu sscapitan!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Eram afară când șeful si-a parcat BMW-ul nou nout și i-am spus: — E tare rau mașina asta sefu! — Ei bine, mi-a spus în timp ce o admiram, dacă o sa faci eforturi, muncești din greu și o sa stai peste program .. la anu o sa am una și mai tare.

  Bancuri: , ,
 • Unui sofer aflat în misiune, plutonier de armata, îi ramane camionul blocat în noroi. La un moment dat trece jeepul generalului care il vede chinuindu-se sa impinga camionul. — Ce faci, plutonier? — Am rămas impotmolit și incerc sa scot camionul din noroi, sa traiti! — Hai sa te ajut! Se chinuie cei doi și după două ore, plini de noroi, reusesc, într-un final, sa mute camionul. — Hai ca am facut-o și pe asta! Dar ce transporti, plutonier? — 30 de recruti, sa traiti!

  Bancuri: , , , ,
 • Comandantul unei unitati îi scoate pe soldati la instructie la marginea unei rape. Il pune pe primul sa stea cu bratele intinse în forma de t, după care îi da un sut în cur și il expediaza în rapa. Il pune pe al doilea sa stea pe vine și după aia îi da și lui un sut în cur. Il pune pe al treilea culcat și repeta actiunea. La un moment dat vine un soldat și zice: Dom comandant permiteti sa raportez, după ce terminati cu tetrixu poftiti la masa!

  Bancuri: , , ,
 • În camera soldatilor se aud tot felul de icnete și gemete. Capitanul, care trecea prin apropiere, il întrebă pe paznic ce se întâmpla. Paznicul răspunde: — Sa traiti. Soldatul X va raporteaza ca soldati violeaza perna. Putin nedurimet inca, capitanul pleacă, cu gandul sa nu își puna acum mintea cu ei. A două zi capitanul se duce în camera soldatilor și le spune: — Cine nu a violat perna sa facă un pas în fața Dintre toți dar unul face un pas în fața. Capitanul: — Bravo soldat! Cum te cheama? Soldatul răspunde: — Gigi Perna, sa traiti!

  Bancuri: , , , ,
 • Scuze. V-am blocat o roata, c-ati parcat pe interzis”… Și da Mircea multe mailuri, sms-uri, mii de “bip”-uri, ca sa-si stranga toți ostenii și sa îi indese-n “Jeep”-uri. Demarand în mare tromba, se-ndreptara spre Rovine, dar aici gasira turcii, toți cu pantalonii-n vine! Toti vaitandu-se de moarte, ghemuiti prin iarba scurta, rezemati de cate-un ciot, și tinandu-se de burta. “- Baiazid, hai sa ne batem…!!, Unde ești, de ce nu vii?” “- Mi-am scos în oras ostenii, și i-am dus la KFC. Si-am mâncat cu poft-aseara, tot ce ni s-a pus pe masa…” Raspunse-ncordat sultanul dintro tufa mai retrasa. “- N-am știut ca la “fast-foud”-uri nu e bine sa mănânci, Mai ales în Romania, fiindca risti sa pleci pe “branci”… Nu mai vreau ca sa ne batem, iarta-ma a fost o farsa. Da-ne niște “triferment” si-o sa facem cale-ntoarsa”… — Cum vrei tu, marite pasa, eu speram sa ma-ntelegi, Caci de-ajungem la cutite, voi nu mai plecati intregi. N-as vrea sa pun pe “YouTube”, cu-ai tai morti, videoclipuri, Nici ca Dunarea sa-nnece spumegand a tale jeep-uri. Dar, de asta ti-e dorinta, mâine ne vedem la lupta, Si-ti promit ca pleci d-aici cel puțin c-o mâna rupta”. Și zicand acestea Mircea, il lasa pe Baiazid. Și trantindu-i portiera el pleca la pas grabit. Când ajunse la mașina, gasi-n geam, pe-un bilet scris: — Sunt la mine în mașina și te vad, te-ndrepti spre mine”. Și de-ndata ajunse Mircea și urca la turc în jeep. Si-ncepu sa îi explice ca nu vrea, cu nici un chip Sa își stranga intreaga oaste la Rovine în campii, Și sa lupte pan’ la moarte cu ai turcului spahii. “- Baiazide, sti ca-i criza, si-acum viața-i foarte grea, Ma gandeam ca sa ne batem, … dar la “Heroes” în retea. Sau în loc sa cucerești, cu armate-al meu popor, Nu ai vrea, dacă ai wireless, sa jucam “conQUIZtador”? “- Cum când turcii-mi sunt în vama, si-am venit din Istambul, Tu nu vrei ca sa ne batem, ca nu ti se pare “cool”? Eu nu-s disperat ca tine sa stau nopti intregi pe net, Eu traiesc în realitate, și nu e nici un secret Ca am fost în multe lupte: Varna, Tilsit sau Oituz… “- Pai eu sunt online tot timpul, nu puteai sa dai un “buzz”??” “- Mircea!!! Vin c-o intreaga oaste, iar tu faci misto de noi.., Maine sunt aici cu turcii si-ti declar de-acum razboi.

  Bancuri: , , ,
 • Cum se poate adauga tehnologie stealth la MIG21-Lancer? Se vopseste în culoarea lanului de porumb!

  Bancuri: ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi