Istorie, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Istorie / 1

 • — Intrebare: Cine a introdus acupunctura în țara noastra ? Raspuns: Vlad Tepes!

  Bancuri: , ,
 • Stefan cel Mare își pierduse toți razesii în lupta. Ce sa faca? Ce sa faca? Merge el prin toate satele și strange ce mai ramasese, adica țiganii. Ii cheama în fața cetatii și le tine o cuvantare. Stefan: — Ostenii mei, în noaptea asta, o sa luptam până la unu! Un țigan: — Aoleo, Maria Ta, da` nu putem sa luptam până la 12, sa ne culcam și noi mai devreme?

  Bancuri: , , , ,
 • Cum a scos Stefan cel Mare sabia din fantana?

  Bancuri: , , ,
 • Intr-un bar două prietene servesc cafeaua la o masa, una dintre ele se uita fix la un tip de la masa alaturata și îi spune prietenei, uite draga asta e Mircea cel Batran, a venit și el sa serveasca o cafea. La care prietena ei îi spune: — Ce ai draga, ești blonda? Mircea cel Batran este mort de sute de ani, cum sa fie el aici la cafea? După ceva timp intra în bar un tip și îi saluta: — Salut mai Mircea, ce mai faci batrane, nu te-am mai vazut de sute de ani. La care tipa îi spune prietenei: — E acum ce mai zici, care dintre noi este blonda?

  Bancuri: , , , ,
 • La scoala inv. il întreabă pe Bulă I: Ia zi Bulă, tu știi cine a intaodus acupunctura în țara noastra? B: Da, Vlad tepes.

  Bancuri: , , ,
 • Scuze. V-am blocat o roata, c-ati parcat pe interzis”… Și da Mircea multe mailuri, sms-uri, mii de “bip”-uri, ca sa-si stranga toți ostenii și sa îi indese-n “Jeep”-uri. Demarand în mare tromba, se-ndreptara spre Rovine, dar aici gasira turcii, toți cu pantalonii-n vine! Toti vaitandu-se de moarte, ghemuiti prin iarba scurta, rezemati de cate-un ciot, și tinandu-se de burta. “- Baiazid, hai sa ne batem…!!, Unde ești, de ce nu vii?” “- Mi-am scos în oras ostenii, și i-am dus la KFC. Si-am mâncat cu poft-aseara, tot ce ni s-a pus pe masa…” Raspunse-ncordat sultanul dintro tufa mai retrasa. “- N-am știut ca la “fast-foud”-uri nu e bine sa mănânci, Mai ales în Romania, fiindca risti sa pleci pe “branci”… Nu mai vreau ca sa ne batem, iarta-ma a fost o farsa. Da-ne niște “triferment” si-o sa facem cale-ntoarsa”… — Cum vrei tu, marite pasa, eu speram sa ma-ntelegi, Caci de-ajungem la cutite, voi nu mai plecati intregi. N-as vrea sa pun pe “YouTube”, cu-ai tai morti, videoclipuri, Nici ca Dunarea sa-nnece spumegand a tale jeep-uri. Dar, de asta ti-e dorinta, mâine ne vedem la lupta, Si-ti promit ca pleci d-aici cel puțin c-o mâna rupta”. Și zicand acestea Mircea, il lasa pe Baiazid. Și trantindu-i portiera el pleca la pas grabit. Când ajunse la mașina, gasi-n geam, pe-un bilet scris: — Sunt la mine în mașina și te vad, te-ndrepti spre mine”. Și de-ndata ajunse Mircea și urca la turc în jeep. Si-ncepu sa îi explice ca nu vrea, cu nici un chip Sa își stranga intreaga oaste la Rovine în campii, Și sa lupte pan’ la moarte cu ai turcului spahii. “- Baiazide, sti ca-i criza, si-acum viața-i foarte grea, Ma gandeam ca sa ne batem, … dar la “Heroes” în retea. Sau în loc sa cucerești, cu armate-al meu popor, Nu ai vrea, dacă ai wireless, sa jucam “conQUIZtador”? “- Cum când turcii-mi sunt în vama, si-am venit din Istambul, Tu nu vrei ca sa ne batem, ca nu ti se pare “cool”? Eu nu-s disperat ca tine sa stau nopti intregi pe net, Eu traiesc în realitate, și nu e nici un secret Ca am fost în multe lupte: Varna, Tilsit sau Oituz… “- Pai eu sunt online tot timpul, nu puteai sa dai un “buzz”??” “- Mircea!!! Vin c-o intreaga oaste, iar tu faci misto de noi.., Maine sunt aici cu turcii si-ti declar de-acum razboi.

  Bancuri: , , ,
 • Ion vine la Istvan, cu furca!!! — Te omor, ba! — Stai, mai Ioane! Ce ti-am facut? — Ba, voi l-ati omorat pe Mihai Viteazul! Ba Ioane, asta a fost acum 500 de ani. — Da, ba! Da eu azi am aflat!!!

  Bancuri: , ,
 • Stefan Cel Mare în timpul unui important consiliu militar împreună cu cei mai importanti boieri ai tarii. La un moment dat intra fără sa se mai anunte un soldat obosit de cât alergase: -Maria ta, vin turcii peste noi!!!! Stefan: -Cati sunt? -Vreo 10 mii! răspunde soldatul. -Bine! spune Stefan. Lasa ca-i razbim noi. Numai sa-mi aduceti camasa rosie sa nu vadă soldatii nostri dacă sunt ranit. După vreo două luni povestea se repeta. Dar de data asta turcii erau vreo 20 de mii. Stefan îi linisteste pe cei prezenti și cere sa i se aduca camasa rosie. Mai trec vreo trei luni și iarasi vine soldatul disperat: -Maria ta, vin turcii peste noi! Stefan:-Cati sunt? Soldatul:-100 de mii Stefan:-Bine, du-te și adu-mi pantalonii aia maro..

  Bancuri: , , ,
 • Intr-o zi turcii s-au saturat ca Stefan cel Mare sa-i bata în continu și așa ca s-au dus la castelul lui. Turcii: — Mama lui Stefan cel Mare, mama lui Stefan cel Mare! Mama: — Da ce este? Turcii: — Sa știți ca Stefan tot ne bate! Mama: — Lasa ca vorbesc eu cu el! A 2-a zi la fel, a 3-a zi la fel, a 4-a zi la fel, a 5-a zi: Turcii: Mama lui Stefan cel Mare, mama lui Stefan cel Mare! Nimic. Deodată se deschid portile incet! Stefan: Vroom vroom! V-ati nenorocit, mama nu-i acasă!

  Bancuri: , , , ,
 • Stefan cel Mare se uita la meci când deodată apare un general al lui și îi spune: — Vin turci, iar Stefan il întreabă cât is de mari iar generalul îi spune ca de o schioapa. După 2 ore vine iar generalul și îi spune ca vin tutcii și au 1 metru. După încă 2 ore vine iar generalul și îi spune din nou ce vin turcii și ca au marimea normala ca și noi, atunci stefan îi spune: -Ia tunul și trage în ei! La care generalul îi răspunde:, nu pot sa trag în ei…ii știu de de când erau de o schioapa.

  Bancuri: , , , ,
 • Pe vremea când Stefan cel Mare era domnitor, într-o zi de vara, ataca turcii, cu toată armata lor.Când ajung la 200 de metri de castel, se deschid portile și iese Stefan, calare pe-o Yamaha, cu-o mitraliera-n mâna și începe sa traga. Impusca aproape toți turcii și intra inapoi. Turcii, care-au mai ramas, se intorc la Istanbul și hotarasc sa-i de-a telefon mamei lui Stefan. Turcii: — Alo, doamna mama lu’ Stefan cel Mare? Spuneti-i, doamna, lu’ fiul d-voastra, sa lupte și el cu arme primitive, ca noi, nu cu d-alea! Ok? Mama: — Am sa-i spun! Bucurosi, turcii își strang armata și ataca din nou. La 200 de metri de castel, iese Stefan, calare pe-o Yamaha și cu-o mitraliera-n mana. Stefan: — V-ati dat dracu’! Mama nu-i acasă! Va-mpusc pe toti!

  Bancuri: , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi