Ştefan Cel Mare, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Ştefan Cel Mare / 1

 • Stefan cel Mare își pierduse toți razesii în lupta. Ce sa faca? Ce sa faca? Merge el prin toate satele și strange ce mai ramasese, adica țiganii. Ii cheama în fața cetatii și le tine o cuvantare. Stefan: — Ostenii mei, în noaptea asta, o sa luptam până la unu! Un țigan: — Aoleo, Maria Ta, da` nu putem sa luptam până la 12, sa ne culcam și noi mai devreme?

  Bancuri: , , , ,
 • Cum a scos Stefan cel Mare sabia din fantana?

  Bancuri: , , ,
 • Stefan Cel Mare în timpul unui important consiliu militar împreună cu cei mai importanti boieri ai tarii. La un moment dat intra fără sa se mai anunte un soldat obosit de cât alergase: -Maria ta, vin turcii peste noi!!!! Stefan: -Cati sunt? -Vreo 10 mii! răspunde soldatul. -Bine! spune Stefan. Lasa ca-i razbim noi. Numai sa-mi aduceti camasa rosie sa nu vadă soldatii nostri dacă sunt ranit. După vreo două luni povestea se repeta. Dar de data asta turcii erau vreo 20 de mii. Stefan îi linisteste pe cei prezenti și cere sa i se aduca camasa rosie. Mai trec vreo trei luni și iarasi vine soldatul disperat: -Maria ta, vin turcii peste noi! Stefan:-Cati sunt? Soldatul:-100 de mii Stefan:-Bine, du-te și adu-mi pantalonii aia maro..

  Bancuri: , , ,
 • Intr-o zi turcii s-au saturat ca Stefan cel Mare sa-i bata în continu și așa ca s-au dus la castelul lui. Turcii: — Mama lui Stefan cel Mare, mama lui Stefan cel Mare! Mama: — Da ce este? Turcii: — Sa știți ca Stefan tot ne bate! Mama: — Lasa ca vorbesc eu cu el! A 2-a zi la fel, a 3-a zi la fel, a 4-a zi la fel, a 5-a zi: Turcii: Mama lui Stefan cel Mare, mama lui Stefan cel Mare! Nimic. Deodată se deschid portile incet! Stefan: Vroom vroom! V-ati nenorocit, mama nu-i acasă!

  Bancuri: , , , ,
 • Stefan cel Mare se uita la meci când deodată apare un general al lui și îi spune: — Vin turci, iar Stefan il întreabă cât is de mari iar generalul îi spune ca de o schioapa. După 2 ore vine iar generalul și îi spune ca vin tutcii și au 1 metru. După încă 2 ore vine iar generalul și îi spune din nou ce vin turcii și ca au marimea normala ca și noi, atunci stefan îi spune: -Ia tunul și trage în ei! La care generalul îi răspunde:, nu pot sa trag în ei…ii știu de de când erau de o schioapa.

  Bancuri: , , , ,
 • Pe vremea când Stefan cel Mare era domnitor, într-o zi de vara, ataca turcii, cu toată armata lor.Când ajung la 200 de metri de castel, se deschid portile și iese Stefan, calare pe-o Yamaha, cu-o mitraliera-n mâna și începe sa traga. Impusca aproape toți turcii și intra inapoi. Turcii, care-au mai ramas, se intorc la Istanbul și hotarasc sa-i de-a telefon mamei lui Stefan. Turcii: — Alo, doamna mama lu’ Stefan cel Mare? Spuneti-i, doamna, lu’ fiul d-voastra, sa lupte și el cu arme primitive, ca noi, nu cu d-alea! Ok? Mama: — Am sa-i spun! Bucurosi, turcii își strang armata și ataca din nou. La 200 de metri de castel, iese Stefan, calare pe-o Yamaha și cu-o mitraliera-n mana. Stefan: — V-ati dat dracu’! Mama nu-i acasă! Va-mpusc pe toti!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Stefan cel Mare, după o batalie crancena, reuseste sa scape cu viața, împreună cu un mic grup de osteni. Pe urmele lor oastea otomana, cata frunza și iarba. În departare se vede o pădure. Stefan: — În pădure! Când ajung în pădure, Stefan comanda: — Toata lumea sus în copaci! Peste o leaca de vreme, ostenii în copaci, agatati de craci, incep sa se nelinisteasca: — Mai stam asa, Maria Ta?! — Mai stati ma, ca abia acum intra turcii în pădure! Peste un timp, iara: — Sa mai stam, Maria Ta? — Mai stati, mai stati ca acuma trec pe sub noi! — Da’, Maria Ta, … dar măcar caii putem sa-i lasam jos?!

  Bancuri: , , ,
 • După o batalie crancena, dar victorioasa, Stefan cel Mare face o masa mare cu toți ostenii sai. Stefan da tonul: — Mancati, ostenii mei ! — Mancam, Maria Ta ! răspunsera ostenii. Mai trece puțin timp, Stefan ridicand cupa de vin: — Beti, ostenii mei ! — Bem, Maria Ta ! răspunsera ostenii.. In cele din urma, se aduce la masa desertul: biscuiti. Stefan știind ca ostenii lui nu avusesera ocazia sa mănânce așa delicatese se ridica în picioare și arata tava cu biscuiti ostirii sale: — Biscuiti, ostenii mei ! — Biscuim, Maria Ta ! răspunse oastea…

  Bancuri: , , ,
 • Unde și când a murit Stefan cel Mare? întreabă profa de istorie pe un elev. — Pai . în cartea de istorie . la pagina 55 . în semestrul doi al predarii dumneavoastre la noi. — Bravoo Bravoo! De ce ziceti asta??? întreabă ceilalti. — Pai .

  Bancuri: , ,
 • Bulă în prima lui zi la scoala. Invatatoarea întreabă un baietel: tu cum te numești? — Mihai, răspunde acesta. — Dar nu Mihai Viteazul. — Nu doamna invatatoare. — Dar tu, catre un alt baietel, cum te numești? — Stefan doamna. — Dar nu Stefan cel Mare. — Nu doamna invatatoare. — Dar tu cum te numești? — Mircea. — Dar nu Mircea cel Batran. Bulă indignat o întreabă pe invatatoare. — Dar dumneavoastră cum va numiti, doamna invatatoare? — Maria ma numesc. — Dar nu cea sfanta. — Nu, nu cea sfanta. La care Bulă: Ei copii, v-am spus eu ca-i curva.

  Bancuri: , , , , , , , , , ,
 • — Unde și când a murit Stefan cel Mare? întreabă profa de istorie pe un elev. — Pai … în cartea de istorie … la pagina 55 … în semestrul doi al predarii dumneavoastre la noi. — Bravoo Bravoo! — De ce ziceti asta??? întreabă ceilalti. — Pai … este singurul care a fost atent când am predat lectia “Viate amoroasa a lui Stefan cel Mare”! Mai tineti minte? “Stefan cel Mare a murit în timp ce făcea sex, din cauza ca atunci a aflat ca-l inseala soția”!!!

  Bancuri: , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi