Armată, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Armată / 1

 • O tipa îi scrie iubitului aflat în armata: Draga John, Nu mai pot continua aceasta relatie. Distanta dintre noi este prea mare. Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de când ai plecat și nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi. Îmi pare rau. Te rog sa îmi trimiti înapoi poza cu mine pe care ti-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky. Soldatul cu sentimentele ranite și ochii inlacrimati le-a cerut tuturor camarazilor sai orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite și amante. Pe lângă poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strans de la prietenii lui. Le-a strans și le-a trimis: Draga Becky, îmi pare rau dar nu-mi pot aminti cine dracu ești =))

  Bancuri: , , , ,
 • Bulă-n armata, il cheama colonelul la el: — Sergent Bulă? — Ordonati! — Du-te vezi cate grade sunt la soare și vino și raporteaza! Pleaca Bulă, vine după 10 minute: — Domnule colonel, raportez: la soare nu e nici un grad; la umbra se caca un plutonier major!

  Bancuri: , ,
 • Un soldat de la o unitate de vanatori de munte pleacă acasă în permisie de Craciun. Când revine îi întreabă pe colegii sai: — Sa vedem cine știe ce am facut prima data când am ajuns acasă? — Pai… Ti-ai salutat parinti, nu? zice unul. — Nu, bai, mi-am lovit prietena! Sa vedem cine știe care a fost al doilea lucru ce l-am facut când am ajuns acasă? — Bine, ti-ai lovit prietena, apoi ti-ai salutat parintii…, zice altul. — Nu, bai, mi-am lovit prietena a două oara! Sa vedem cine știe care a fost al treilea lucru ce l-am facut când am ajuns acasă? — Hai, zii ca ti-ai lovit prietena a treia oara… — Nu, mi-am scos schiurile…

  Bancuri: , , ,
 • Intr-o zi comandantul trebuia sa plece o zi din unitate pentru niște treburi și era nevoit sa-si lase nevasta acolo. Cum o stia mai usuratica se gandeste el cum sa vadă dacă se culca cu soldatii. Și i baga în pizda o lama de ras. Când se intoarce a două zi îi aliniaza pe toți soldati și striga: — Dezbracarea!!! Toti soldati aveau pula franjuri….. Numai Bulă nu. Comandantul: — Sa va fie rusine!!! Nemernicilor!!!… Etc. Uitati aici exemplu de soldat care ma respecta! -si il arata pe Bulă. Apoi îi zice acestuia: — De azi incolo tu ești sefu astora! Poti sa faci ce vrei cu ei! Dacă ai probleme vi la mine și le arat eu lor!!! La care Bulă entuziasmat face un pas în fața saluta și zice: — Sssa sstraiti ssdomnu sscapitan!

  Bancuri: , , , , , ,
 • In Anglia medievala era interzis pentru cupluri sa facă sex fără aprobarea regelui. Când un cuplu vroia copii trebuia sa ceara o aprobare scrisa de la rege și primea o placa pe care o puneau în casa și scria Fornication Under Consent of the King (F. U. C. K.) De acolo vine acel cuvant….. In razboiul civil din SUA după o batalie se afisau ranitii și mortii. Când armata nu avea pierderi se afisa 0 killed (0 morti) de acolo provine expresia O. K.

  Bancuri: , , , , , ,
 • La Auschwiț sunt adusi 3 acrobati de la circ în timpul celui de-al ll-lea razboi mondial. Un român, un ungur și un evreu. Vine comandantul lagarului și îi întreabă pe rand. Pe român: — La ce inaltime poți sa sari? Romanul: — Un metru. Comandantul catre un soldat: — El va avea la fiecare masa cate o bucata de carne. Pe ungur: — La ce inaltime poți sa sari? Ungurul: — Doi metri. Comandantul catre un soldat: — El va avea la fiecare masa cate 2 bucati de carne. Pe evreu: — La ce inaltime poți sa sari? Evreul vazand ce s-a întâmplat cu ceilalti doi spune: — 5 metri Comandantul catre un soldat: — Impusca-l, ca asta sare zidul!

  Bancuri: , , , ,
 • Niste polițisti se duc în excursie cu un autocar cu două nivele. La nivelul inferior, ofiteri, iar la cel superior, subofiteri. La un moment dat se aud urlete teribile de sus. Ofiterul responsabil se duce sa vadă ce se întâmpla. — De ce urlati în halul asta??? — NOI NU AVEM SOFEEER!!!!!!!

  Bancuri: , ,
 • Unui sofer aflat în misiune, plutonier de armata, îi ramane camionul blocat în noroi. La un moment dat trece jeepul generalului care il vede chinuindu-se sa impinga camionul. — Ce faci, plutonier? — Am rămas impotmolit și incerc sa scot camionul din noroi, sa traiti! — Hai sa te ajut! Se chinuie cei doi și după două ore, plini de noroi, reusesc, într-un final, sa mute camionul. — Hai ca am facut-o și pe asta! Dar ce transporti, plutonier? — 30 de recruti, sa traiti!

  Bancuri: , , , ,
 • Mitica, un bărbat plapand, n-a prea avut noroc în căsatorie. Prima lui soție, activista de partid, noaptea în pat, îi tot spunea: “Mai mult și mai bine, Mitica!” a doua, era profesoara: “Repeta, Mitica!”, îi tot spunea. A treia, farmacista, il innebunise: “Mitica, de trei ori pe zi: dimineața, la pranz și seara”. Dar acum, cu a patra, a avut noroc: inginer agronom. Aceasta a fost intelegatoare: “Mitica, numai când poti; pentru restul, chemam soldatii și studentii!

  Bancuri: , , , , , , , , , ,
 • Comandantul unei unitati îi scoate pe soldati la instructie la marginea unei rape. Il pune pe primul sa stea cu bratele intinse în forma de t, după care îi da un sut în cur și il expediaza în rapa. Il pune pe al doilea sa stea pe vine și după aia îi da și lui un sut în cur. Il pune pe al treilea culcat și repeta actiunea. La un moment dat vine un soldat și zice: Dom comandant permiteti sa raportez, după ce terminati cu tetrixu poftiti la masa!

  Bancuri: , , ,
 • Ce vrei sa te faci când vei fi mare? — Vreau să mă fac soldat. — Dar dusmanii te vor omori.. — Atunci ma fac dusman!

  Bancuri: ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi