Moldoveni, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Moldoveni / 1

 • Moldovenii s-au hotarat sa facă o fabrica de cauciucuri. Și stateau ei în dilema, cum sa numeasca fabrica.Și zice unu: — Hai sa-i zacim pi buni ca am auzat ca italienii au o fabrica pi reli și li mergi tari bini!

  Bancuri:
 • Moldoveanu ajunge cu intarziere la impartirea darurilor.Dumnezeu il întrebă ce sa-i dea ca i-a mai rămas doar frumusetea și prostia, la care moldoveanu răspunde: — Apa Dooamne. FRUMUSETE- AI TRECATOARE.

  Bancuri: ,
 • Se urca românul în autobuz si-si cumpara 2 tichete! sa apropie de el moldoveanul si-l întreabă: — De ce ti-ai procurat 2 bilete românule? — Romanul nu e prost, dacă el pe unul i-l pierde? — Da dacă i-l pierzi și pe al doilea? — Romanul nu e prost, românul are abonamente!

  Bancuri: ,
 • Moldovenii s-au hotarat sa facă o fabrica de cauciucuri. Și stateau ei în dilema, cum sa numeasca fabrica. Și zice unu: — Hai sa-i zacim pi buni ca am auzat ca italienii au o fabrica pi reli și li mergi tari bini!

  Bancuri:
 • Concurs de masurat temperatura apei cu ajutorul sculei. Vine americanul, o scoate, o baga în apa, o plimba în stangă și în dreapta și zice: — Da, apa are 28 grade. Vine francezul o scoate, o baga în apa, o plimba în stangă în dreapta și zice: — Da, cred ca apa are 29 grade dar tinde spre 30 grade. Vine moldoveanul nostru o scoate, o baga în apa, o plimba în stangă, în drapta, în sus, în jos, o invarte, o rasuceste, după care zice: — Da, nu pot spune cu exactitate ce temperatura are apa, dar va pot spune cu sigurinta ca are 40 cm adancime !

  Bancuri: , ,
 • Cum îi spune moldoveanul nevestei sale sa se dezbrace?Dezizoleaza-te!

  Bancuri: , , , ,
 • se aseaza un oltean pe un scaun neștiind ca era o piuneza acolo. Il inteapa și începe sa injure: — P***a mamii aluia care a pus piuneza asta aici ca să mă intep eu, n-a gasit alt scaun? Și pleacă injurand de mama focului. se aseaza un moldovean: — Futu-i aia masii de piuneza. Se scoala și pleca de pe scaun. Vine un ardelean. se aseaza. Simte ca il stanjeneste ceva în cur. Se uita sa vadă ce-i și zice: — No, daca-i musai, îi musai.

  Bancuri: , , , , , ,
 • De ce își iau moldovenii 2 pietre cu ei când se baga în pat??- Cu una stinge becul iar cu adoua verifica dacă a inchis geamul!

  Bancuri:
 • La maternitate trei femei: O moldoveanca, o adreleanca și o negresa nasc cate un copil. Asistentele incurca din greseala etichetele copiilor și vine directoarea spitalului cu solutia: — Il chemam pe ardelean sa își ia copilul lui și atunci suntem salvate. Vine ardeleanul, se uita la toți trei și după un timp il ia pe copilul negru. Directoarea: — Domnule ești nebun, ala nu e al dumneavoastră. — Stiu doamna dar unul din ăștia doi sigur e moldovean și eu nu risc.

  Bancuri: , , , , , ,
 • La scoala profesoara il întreabă pe Strula: — Ce este vidul? — Nu știu. — Bulă, ce este vidul? — Pai..pai..vidul este la el în cap.

  Bancuri: , , ,
 • Cum sunt denumiti moldovenii mai nou? Computere. De ce? Pentru ca spun “IBM o biere”!

  Bancuri: ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi