Soacre, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Soacre / 1

 • Doi gangsteri: — Am și eu un vis. — Care? — Sa sparg o banca și sa las în urma amprentele soacrei.

  Bancuri: ,
 • Tatăl fetei, catre viitorul ginere: — Și dacă n-o sa va intelegeti? — Nicio grija. Eu v-am luat-o, eu v-o aduc inapoi!

  Bancuri: ,
 • Soacra își suna ginerele, panicata: — Mihaita draga, nu știu ce sa fac, a căzut curentul și din bucatarie vine un miros puternic de gaz! — Calmeaza-te, ar trebui sa verifici, aprinde o lumanare și intra în bucatarie? Hai, ca stau la telefon?

  Bancuri: ,
 • Un bărbat lua micul dejun la un restaurant, când vede trecand pe strada o procesiune de inmormantare foarte neobisnuita. Un sicriu negru era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare. In spatele celui de-al doilea sicriu mergea un bărbat solitar cu un imens câine pitbull tinut în lesa. În spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 bărbați tristi. Privitorul nu a putut sa-si stapaneasca curiozitatea, s-a apropiat de bărbatul care ducea câinele și l-a întrebat: — Domnule, știu ca este un moment foarte nepotrivit sa va deranjez, dar ce tragedie s-a întâmplat. A cui este inmormantarea? Barbatul a răspuns: Ei bine, în primul sicriu se afla soția mea. Ce a patit? — Cainele meu a atacat-o și a omorat-o. — Și cine se afla în al doilea sicriu? — Soacra mea. Ea incerca sa o ajute pe soția mea, dar câinele s-a repezit și la ea și a omorat-o. A trecut un moment solemn de liniste intre cei doi bărbați. — Domnule, pot sa va cer imprumut câinele? — Sigur ca da, asezativa la coada !

  Bancuri: , , , , , ,
 • 2 bețivi într-un bar. — Soacra mea e un inger! — Norocosule, a mea încă traieste.

  Bancuri: ,
 • Dimineata: — Buna seara, mama! La pranz: — Buna seara, mama! Seara: — Buna seara, mama! Soacra, de-a dreptul revoltata, se plange la fiica-sa, întrebănd-o ce o avea ginerele. Ea-i spune sa-l intrebe de-a dreptul. Drept pentru care, într-o bună zi, soacra: Dragul mamei, te simti bine? Fie zi, fie noapte, nu-mi zici decat Buna seara… — Nu știu, mama, ce se întâmpla, dar când te văd mi se intuneca în fața ochilor!

  Bancuri: , ,
 • La cabinetul ORL se prezinta la doctor o doamna cu nasul zdrobit. — Ce-ati patit, doamna ? se mira doctorul. — O viespe, doctore… — Ce viespe, doamna? așa inteapa o viespe? — Nu, doctore, nu m-a intepat … — Nu ? se mira doctorul. — Nu, pentru că a omorat-o ginerele meu, cu o lopata.

  Bancuri: , , , ,
 • — Care-i diferența dintre tumori și soacre? — ??? — Exista tumori care nu te omoara.

  Bancuri: ,
 • Un bărbat lua micul dejun la un restaurant, când vede trecand pe strada o procesiune de inmormantare foarte neobisnuita. Un sicriu negru era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare. In spatele celui de-al doilea sicriu mergea un bărbat solitar cu un imens câine pitbull tinut în lesa. În spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 bărbați tristi. Privitorul nu a putut sa-si stapaneasca curiozitatea, s-a apropiat de bărbatul care ducea câinele și l-a întrebat: — Domnule, știu ca este un moment foarte nepotrivit sa va deranjez, dar ce tragedie s-a întâmplat. A cui este inmormantarea? Barbatul a răspuns: — Ei bine, în primul sicriu se afla soția mea. — Ce a patit? — Cainele meu a atacat-o și a omorat-o. — Și cine se afla în al doilea sicriu? — Soacra mea. Ea incerca sa o ajute pe soția mea, dar câinele s-a repezit și la ea și a omorat-o. A trecut un moment solemn de liniste intre cei doi bărbați. — Domnule, pot sa va cer imprumut câinele? — Sigur ca da, asezativa la coada !

  Bancuri: , , , , , ,
 • Bulă se întâlnește pe strada cu un prieten care il întreabă: — Bulă, am auzit ca ți-a murit soacra. Ce-a avut? — Ceva bijuterii, un televizor și putine economii… — Nu asta te-am întrebat. Ce i-a lipsit? — Pai, mașina, o casa sau un apartament proprietate personala… — Bulă, de ce a murit? — A fost la noi în vizita, eu i-am spus sa mearga în pivnita sa duca niște cartofi, sa facem pireu. A căzut pe scari și si-a rupt gatul. — Ce ghinion! Și ce-ati facut? — Macaroane cu branza.

  Bancuri: , , , , ,
 • Un vaduv își zice: — O a două soacra nu mai pot risca. Și s-a căsatorit cu cumnata-sa.

  Bancuri: , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi