Extratereștri, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Extratereștri / 1

 • I: Ce face o femeie în spatiul cosmic? R: Curatenie…

  Bancuri: , , ,
 • — Și ce dacă sunt stangăci? Fiecare om are o particularitate! — Ce tot vorbești, mai Costica? Eu n-am nici măcar o particularitate. — Aiurea.. ce, eu chiar te-am vazut în fiecare dimineața cum tu amesteci ceaiul fierbinte cu mâna dreapta? — Ba da, da ce-i cu asta, ce legatura are? — Ei, pai vezi tu? Orice om normal pe care il cunosc eu il amesteca cu lingurita!

  Bancuri: , ,
 • Pe un camp aterizeaza o nava extraterestra. Taranii îi inconjoara pe straini si, vazand ca ăștia seamana cu oamenii, îi iau la întrebări : — Pe la voi, toți aveți două mâini și două picioare ? — Da, toți suntem la fel … — Și toți aveți urechi de auzit, nas de mirosit, gura cu care vorbiti și ochi cu care vedeti ? — Da, toti. — Și toți purtati lanturi d astea de aur la gât și ghiuluri ? — Nu, numai noi, mafiotii.

  Bancuri: , , ,
 • Armata româna face intrunire importanta cu niște tarani: — Ascultati, avem o problema, niște extraterestri au aterizat la noi, sunt mici, verzi, și cu ochii bulbucati, așa ca aveți grija! Intr-o seara stand afară aude Ion ceva în tufis, și vede un extraterestru. Ion: Io mis om stau aci… Extraterestrul: Io padurar, ma cac!

  Bancuri: , , , ,
 • Langa un sat din Ardeal aterizeaza o farfurie zburatoare. Ausoritatile iau imediat masura de a anunta satenii despre acest eveniment și despre comportarea pe care trebuie sa o aiba dacă întâlnesc cumva un extraterestru. — Dragi sateni, pe izlazul de lângă satul nostru a aterizat o farfurie zburatoare.Dacă din întâmplare intalniti un extraterestru va sfatuim sa va pastrati calmul, sa nu incercati sa îi agresați în vre-un fel, ba din contra, fiti prietenosi și incercati prin gesturi și putine cuvinte sa comunicati. Ca sa îi puteti recunoaste va informam ca extraterestrii sunt: mici, verzi, au ochii bulbucati și mâinile până la pamant Spre seara, Gheorghe era la coasa. Și cum cosea el vede un omulet mic, verde, cu ochii bulbucati și mâinile până la pamint. Se apropie incet sa nu-l sperie și îi spune: — Eu.. Gheorghe.. cosas.. cosesc. La care omuletul îi răspunde: — Eu.. Ion.. padurar.. ma cac..

  Bancuri: , , , ,
 • într-un sat din Romania se zvonea ca va și o invazie a extraterestrilor. Vine Georgel cu vestea la toți cetatenii, spunandu-le: — Vedeti ca ne-ar putea invada extraterestrii! Sunt oameni mici de statura, verzi și cu ochii mari. A două și Georgel se duce pe camp sa coseasca. La un moment dat vede ceva verzui într-un tufi?. Se apropie și zice: — Salut, eu sunt Georgel, pamantean și cosesc. — Eu sunt Ion, padurar, îmi fac nevoile.

  Bancuri: , ,
 • Intrebare la Radio Erevan: Care au fost primele cuvinte pe care le-a spus Gagarin când s-a intors din spatiu? — Primele lui cuvinte la intoarcere au fost: Unde e porcul ala care mi-a promis ca asta-i avionul pentru Paris?!???

  Bancuri: , , ,
 • In satul lui Vasile a aparut un O.Z.N. Primarul le-a spus satenilor ca dacă întâlnesc un extraterestru sa se comporte ca niște sateni civilizati. Vasile s-a dus la coasa și după amiaza vede un omulet verde cu ochii bulbucati și cu mâinile pana-n pamant: — Eu, Vasile co-cosesc! — Eu, padurarul ma cac.

  Bancuri: , , , ,
 • Cica un OZN a aterizat la olteni și primarul unui sat îi sfatuieste pe locuitori ca, în caz ca văd un extraterestru, sa vorbeasca clar, raspicat și nu prea mult. Gheorghe era la coasa… coseste el ce coseste și vede ceva mic, verde, și cu ochii bulbucati în iarba. Se duce la el si-i zice: — Eu, Gheorghe, cosas, cosesc… La care creatura din iarba zice: — Eu, Ghita, padurar, ma cac!

  Bancuri: , , , ,
 • Un rus, un american și o blonda discuta. Rusul spune: — Noi am fost primii care am ajuns în spatiu! Americanul: — Noi am fost primii care am ajuns pe luna! Blonda: — Noi vom fi primele care vom ajunge pe Soare! Rusul și americanul: — Nu se poate ajunge pe Soare. Veti arde înainte de a ajunge acolo. Blonda: — Dar ce, crezi ca suntem așa de proaste, ne vom duce noaptea.

  Bancuri: , , , ,
 • Cica un OZN a aterizat la olteni și primarul unui sat îi sfatuieste pe locuitori ca, în caz ca văd un extraterestru, sa vorbeasca clar, raspicat și nu prea mult. Gheorghe era la coasa! coseste el ce coseste și vede ceva mic, verde, și cu ochii bulbucati în iarba. Se duce la el si-i zice: — Eu, Gheorghe, cosas, cosesc.. La care creatura din iarba zice: — Eu, Ghita, padurar, ma cac!

  Bancuri: , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi