Rockeri, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Rockeri / 1

 • Un rocker ajunge acasă beat manga, și da peste mama și în bucatarie. — Mamaaaaaaaaa! Mi-e raaaaaauuuuu.. — Ce să-ți dau dragul mamii, ca să-ți treaca? — Pune-mi o manea, sa vars!

  Bancuri: , ,
 • Merge Bulă pe strada și gasește un portofel cu 1500$ și un buletin cu numele ion. Merge acasă și suna la un post de radio: — Alo bună ziua!Am gasit pe strada un portofel cu 1500$ și un buletin cu numele Ion. Aha.Foarte bine.si acum vrei sa dam anunt sa gasim pagubasul,nu? — nu vreau sa îi fac o dedicatie muzicala!

  Bancuri: , ,
 • Un punk-er urca într-un autobuz. Parul sau era facut spice, colorat verde, rosu, albastru și portocaliu. Hainele îi erau o amestecatura de cirpe și piele, picioarele îi erau goale și corpul îi era plin de cercei. Se asaza pe singurul loc liber, exact în fața unui batran, care se tot holba la el.- Ce te tot holbezi, mosule? Ce, tu n-ai facut nimic aiurea când erai tânăr? Batrinul: — Ba da. Odata, când eram în marina, m-am imbatat în Singapore și am f**** un papagal. Ma gandeam ca ești fiul meu.

  Bancuri: , ,
 • La un raliu de motociclism, un ardelean cu o Mobra, un japonez cu Honda și americanul cu Harley Davidson. Nu mult după start accident și sunt toți internati în spital. Un jurnalist la spital luand interviu de la american il întreabă: — Bine ma, tu cu motocicleta ta cu stabilitate și putere, ai facut accident? — Pai sa vedeti ca la 160km/h când am ajuns în curba mi-a ieșit ceva în fața, am incercat sa evit, nu am putut sa redresez și uite acum aici cu picioarele rupte. La japonez: — Tu ce-ai patit, ca și motocicleta ta este dintre cele mai bune? — Pai eu mergeam cu 180km/h, la curba mi-a ieșit ceva în cale, am incercat sa evit nu am reusit sa redresez și uite acum cu gatul rupt în spital. — Dar tu ce-ai mai patit cu motocicleta aceasta de nu alearga nici măcar 60km/h? — Eu mergeam cu50km/h și când ceilalti doi au trecut pe lângă mine am crezut ca stau pe loc și am vrut sa cobor.

  Bancuri: , , , , ,
 • Un rocker face baie și zice: aaaaa, ma simt mai bine și mai curat. Se mai spala o data și aceeași reactie. Se spala a treia oară și zice: — ooooo, uite ca se vede și tricoul cu Metallica.

  Bancuri: ,
 • Doi hippy merg pe strada și se întâlnesc cu un preot care avea mâna în ghips. Unul dintre ei il întreabă ce a patit. Preotul răspunde: — Am facut baie și am alunecat în cada. Al doilea hippy il întreabă pe primul: — Ce-i aia baie , cada ? — Nu știu, răspunde primul. Doar nu-s preot!…

  Bancuri: , ,
 • Un pieton neatent este lovit de o motocileta. — Ei bine, poți spune ca ai avut o zi norocoasa, il consoleaza motociclistul, ajutandu-l sa se ridice. — Zi norocoasa? — Da, pentru ca de obicei conduc un camion de 30 de tone…

  Bancuri: ,
 • Rockerii americani își scriu cu rockerii rusi: Noi suntem cei mai adevărati rockeri din lume, avem cei mai jerpeliti blugi, pe care nu ni i-am dat jos de 2 ani de zile. Avem cel mai slinos par și cele mai murdare tricouri, nu ne-am mai spalat de ani de zile… și ca sa va aratam cât de adevărati rockeri suntem noi ne stergem la cur cu scrisoarea voastra ! Primesc răspuns de la rockerii rusi: Rockerii adevărati nu se sterg la cur…

  Bancuri: , , ,
 • Un rocker jegos și slinos se decide la un moment dat sa se spele. Și începe el sa se spele, și da jos un strat de jeg: — Mda, parca sunt mai curat. Și se mai spala putin, și mai da jos un strat de jeg: — Mda, parca sunt și mai curat. Și se mai spala putin, și mai da jos încă un strat de jeg: — A, uite și tricoul cu Metallica!

  Bancuri: , ,
 • Un satanist mergea cu motocicleta pe drum și vede o batranica pe trecerea de pietoni trece și vede un spate numai oase și sange. Mai merge mai merge și vede pe alta trecere de pietoni o alta batrnica. Trece și se uita în spate și vede numai oase și sange. Merge și la urmatoare trecere vede un preot. Se gandesta sa facă o fapta bună și se oprește si-l ia cu motocicleta. Merg ei și văd pe urmatoarea trecere de pietoni o battranica. Se gandeste satanistul, își aminteste ca are preotul în spate și o ocoleste în ultimul moment. Se uita în spate și vede numai oase și sange și zice preotul: — Ai ce baston i-am fu*ut!

  Bancuri: , , ,
 • Care este cea mai cunoscuta formatie rock în america? Anthrax.

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi