Vampiri, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Vampiri / 1

 • Un vampir pe strada în miez de noapte vede o tipa și începe sa facă urat la ea, sa zbiere, sa urle, în fine făcea ca toți dracii — Asta nervoasa il întreabă de ce face asa? — Pai sunt vampir, sug sange nu te sperii?? — Ma baiete și eu sug p*la da nu fac așa urat ca tine pe la colturi.

  Bancuri: ,
 • Cica era un bar de vampiri. Vine într-o seara un vampir urit rau de tot cu niște colti imensi si-i cere barmanului un pahar cu sange de fata de 17 ani. Este servit, bea, plateste și pleacă. Vine un altul și mai urit: — Vreau și eu un pahar de sange de fata de 16 ani! Este servit, bea, plateste și pleacă. Vine altul mult mai hidos decat ceilalti și spune: — Vreau și eu un pahar de apa fiarta! Barmanul, consternat, îi spune: — Ne pare rau, domnule, dar acesta este un bar de vampiri, nu se serveste decat singe! — Bai flacau, dacă vrei sa nu iasa cu scandal, adu-mi imediat un pahar cu apa fiarta. Barmanul, puțin speriat, se duce si-i aduce astuia un pahar de apa fiarta, dar — Curios din fire — Il întreabă: — Domnule, nu va supărati, dar ce aveți de gind sa faceți cu apa asta? — Vreau sa-mi fac un ceai, ai ceva impotriva? și scoate din buzunar un tampon proaspat folosit.

  Bancuri: , ,
 • Intrebare: Care este cel mai al dracului vampir? Raspuns: Always cu aripioare.

  Bancuri: ,
 • Doua calugarite merg cu mașina prin Transilvania când un vampir sare pe capota masinii. Sora Maria întreabă: — Ce sa fac? Sora Edvochia: — Porneste stergatoarele… Zis și facut, dar vampirul nu pleacă. — Stropeste-l cu apa de spalat parbrizul, e apa sfintita! Vampirul tot acolo… Mai departe Sora Edvochia: — Sora Maria arata-i crucea: Sora Maria se da jos din mașina și zice: — Crucea ma-tii! Nu te dai odată jos de pe capota?!…

  Bancuri: , , ,
 • Un vampir se duce la un club de vampiri și comanda un pahar cu apa. Chelnarul uimit îi spune: Domnule aici se consuma numai sange — Adu-mi un pahar cu apa Ii aduce chelnerul apa și il întreabă: — Dar ce faci cu el? în acest timp, vampirul scoate un tampon din buzunar și îi spune chelnarului: — Sa-mi fac un ceai!

  Bancuri: , , ,
 • Intr-o zi, un vampir, statea la coltul strazii, asteptand o persoana sa o sperie. Noaptea, pe la ora 10: 13, o femeie a trecut pe lângă colt. Vampirul i-a ieșit în cale: Vampirul: — Roar roar, sperie-te. Femeia mirata: — Stai mah bland, ce ai ? Vampirul: — Sunt vampir și sug sange ! Femeia: — Pai și eu sug p**a, da’ nu fac în halu asta.

  Bancuri: , , , ,
 • In anii 1500 Dracula sugea sangele virginelor… In 2013 a murit de foame!

  Bancuri: ,
 • Ce face o vampiroaica, singura, în desert?- Asteapta sa-i vina ciclul!

  Bancuri: , ,
 • Intr-un oras, un vampir speria muieri: — Sunt vampir și sug singe. Vede el o gagica beton și se duce la ea: — Sunt vampir și sug singe. Gagica nu avea nici o treaba. Vampirul insista și gagica, nervoasa, tipa: — Și eu sug pula, dar nu ma laud în gura mare.

  Bancuri: ,
 • Spre dimineața, o prostituata se indrepta obosita și scarbita catre casa. E acostata de doi tipi care se recomanda: — Sunt vampir, și am supt 10 L de sange în noaptea asta! — Iar eu 14 L și încă nu m-am saturat! La care tipa răspunde: — Eu am supt 5 m de pula degeaba, și riscati sa va lasați coltii pe poseta mea!!!! Valea!!!

  Bancuri: , , , ,
 • Un vampir se duce la un club de vampiri și comanda un pahar cu apa. Chelnarul uimit îi spune: — Domnule aici se consuma numai sange — Adu-mi un pahar cu apa Ii aduce chelnerul apa și il întreabă: — Dar ce faci cu el? în acest timp, vampirul scoate un tampon din buzunar și îi spune chelnarului: — Sa-mi fac un ceai!

  Bancuri: , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi