Șefi și Angajați, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Șefi și Angajați / 1

 • Un seic revine în vizita la Paris și revazand Turnul Eiffel zice: — De atatia ani sondeaza ăștia aici după petrol și tot mai insista…

  Bancuri: , ,
 • La Biroul de Resurse Umane: — Ne pare rau, dar nu va putem angaja, pentru ca nu avem ce sa va dam de lucru. — Pai, asta n-ar fi așa de grav…

  Bancuri: , ,
 • Patronul întreabă un angajat: — Cum poți fi atat de lenes? Dormi tot timpul! — Dorm pentru ca nu pot sa stau fără sa fac nimic.

  Bancuri: ,
 • Cele cinci porunci ale vietii (valabile la serviciu): 1. Sa nu gandești. 2. Dacă gandești, sa nu spui. 3. Dacă spui, sa nu scrii. 4. Dacă scrii, sa nu semnezi. 5. Dacă semnezi, sa nu te miri!

  Bancuri: , ,
 • Intr-o zi vine secretara și îi spune șefului ca vor avea inspectie la grajduri… Seful se duce speriat la portar și îi spune: “Dacă vine Directorul aici, îi spui ca eu nu am fost aici, ca am plecat de urgenta și nu știi când vin.” Zis și facut, șeful pleacă prin ușa din spate și apare Directorul. Vine directorul și il întreabă pe portar: — “Unde e șeful tau?” Portarul zice: — “A plecat de urgenta și nu se știe când vine!” Directorul il întreabă pe portar: — “Cum stati cu vacile?” Portarul spune: — ” Bineee!!! Ca și cartile în biblioteca!” Directorul: — “Dar cu oile cum stati?” Portarul: — ” Foarte bine! Ca Leii!!!” Directorul: — “Bun! Dar cu Porumbul? Cum stati?” Portarul: — “Ca stalpii de telefonie”

  Bancuri: , , , , ,
 • Seful îi spune angajatului: — Faci totul atat de incet! Gandești incet, scrii incet, vorbești incet, te misti incet! Faci vreun lucru repede? — Da, obosesc repede.

  Bancuri: ,
 • Seful intra în birou: — V-am spus de atatea ori: În timpul lucrului nu se fumeaza! Unul din lucratori, uitandu-se la sef: — Dar cine lucreaza?

  Bancuri: ,
 • Ce salariu doriti?, il întreabă specialistul în resurse umane pe un tânăr inginer, după terminarea interviului. — Pai ma gandeam la 150.000 de dolari pe an plus alte beneficii. — Da, ce-ati zice de un concediu de sase saptamani pe an, asigurari medicale.

  Bancuri: , , ,
 • Odata, un patron suia muntele insotit de contabilul sau și de un magar. La o cotitura, contabilul și magarul aluneca într-o rapa si, pentru scurt timp, ei se mai tineau agatati doar de o radacina. Trebuind rapid sa se hotarasca pe cine sa salveze, patronul trase din prapastie magarul chiar în timp ce contabilul se rostogolea în adancuri. La inveștigatii, procurorul il întreabă, cu vadita nedumerire pe patron: — Și totusi, de ce nu l-ati salvat pe contabil, preferand animalul? — O clipa m-am gandit sa-l trag pe el dar apoi mi-am zis: dacă il salvez pe dumnealui, la primul inventar, o sa-mi impute magarul.

  Bancuri: , , , ,
 • Care e diferența intre o secretara bună și una foarte buna? Cea bună spune: — Buna dimineața, domnule director. Secretara foarte buna: — S-a facut dimineața, domnule director!

  Bancuri: , , ,
 • Serioja apare cu un ochi vanat la lucru. Colegii il întreabă ce a patit. — Ieri am fost la sedinta de sindicat. Natasa, care a stat în fața mea s-a ridicat la cuvant. Am observat ca i s-a prins fusta intre bucile curului, iar eu i-am scos-o. S-a intors și mi-a trantit o laba peste ochi, de am crezut ca s-a prabusit cladirea pe mine. Peste două saptamani Serioja apare iar vanat la ochi. — Dar acum ce ai patit? — il întreabă colegii. — Iar am fost la sedinta de sindicat, și Natasa a stat iar în fața mea, și iarasi a luat cuvintul. Fusta iar i s-a prins intre buci. Nicolai a observat și i-a scos-o. Eu am știut ca nu-i place, și i-am bagat-o inapoi.

  Bancuri: , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi