Contabili, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Contabili / 1

 • Odata, un patron suia muntele insotit de contabilul sau și de un magar. La o cotitura, contabilul și magarul aluneca într-o rapa si, pentru scurt timp, ei se mai tineau agatati doar de o radacina. Trebuind rapid sa se hotarasca pe cine sa salveze, patronul trase din prapastie magarul chiar în timp ce contabilul se rostogolea în adancuri. La inveștigatii, procurorul il întreabă, cu vadita nedumerire pe patron: — Și totusi, de ce nu l-ati salvat pe contabil, preferand animalul? — O clipa m-am gandit sa-l trag pe el dar apoi mi-am zis: dacă il salvez pe dumnealui, la primul inventar, o sa-mi impute magarul.

  Bancuri: , , , ,
 • În biroul unei contabile intra doi mascati: — Nu miscati, acesta este un jaf! — Vai ce m-am speriat, spune contabila, am crezut ca e Garda Financiara!

  Bancuri: , ,
 • Ion se întâlnește cu un matematician, un economist și un contabil si-i întreabă: — Cât fac unu și cu unu? Matematicianul îi răspunde: — Exact doi. Economistul răspunde — Poate doi. Contabilul se uita în stangă și în dreapta și spune în soapta: — Cât vrei sa faca?

  Bancuri: , , ,
 • Seful unei inchisori da explicatii vizitatorilor în timpul unui tur al inchisorii: — Iar condamnatul inchis în aceasta celula este mandria institutiei noastre — Când a fost trimis la noi pentru prima data, era analfabet. Noi l-am invatat sa citeasca și sa scrie. Acum el își ispaseste pedeapsa pentru falsificarea documentelor contabile!

  Bancuri: , , ,
 • Doi contabili stau inglodati intre hartoage la sfârșitul anului… Unul dintre ei întreabă: Cate luni calendaristice are anul ? — Raspuns: 10 fără TVA.

  Bancuri: , ,
 • Un cuplu de 54 de ani fiecare. Dimineata, ea gasește un biletel pe care scria: Draga mea, în ziua de cutare, la ora cutare, voi fi la hotelul cutare în camera cutare cu secretara mea de 18 ani shi vom face cutare shi cutare lucru In ziua respectiva ea se duce la hotel shi îi lasa în camera un biletel pe care scria: Dragul meu, în ziua cutare la ora cutare voi fi la hotelul cutare în camera cutare cu colaboaratorul meu de 18 ani facand cutare shi cutare lucru. P.S. Dragul meu avand în vedere ca ești contabil sper ca îți dai seama ca 18 în 54 intra de mai multe ori decat intra 54 în 18.

  Bancuri: , , , ,
 • O mare companie comerciala româneasca publica un anunt international de ocupare a postului de contabil sef. Se prezinta un american, un neamt și un jidan. Primul la interviu, americanul. Intrebare din partea comisiei: — Cât fac 1 + 1 ?!? Vizibil iritat, americanul se ridica de pe scaun considerand ca e vorba de neseriozitate și pleacă. Urmatorul intervievat, neamtul, aceeași întrebăre. Uimit, neamtul banuieste ca e ceva în neregula. Totusi, scoate un laptop, o imprimanta, scrie, printeaza si…răspuns: — 2! — Corect, spuse comisia, dar mult prea târziu! 5 minute pentru o asemenea întrebăre?? Urmeaza jidanul. Aceeasi intrbare. Raspuns: — Cât fac 1+1 ?? Stimata comisie, 1+1 este egal cu cât am eu nevoie!! Poate fi 3, poate fi 5, poate fi și 2 !! Oricat am nevoie! Cine credeti că a castigat concursul?? Un român — Nepotul directorului !!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Apare în presa un anunt pentru un post de contabil și un tip se duce la interviu. Acolo, patronul il întreabă: — Poti sa îmi spui, te rog, cât fac 7 inmultit cu 3? Tipul se gandeste și răspunde: — 22! Apoi, pleacă blestemandu-si zilele ca nu a luat un calculator cu el. După două saptamani este chemat și i se spune: — Felicitari, ai fost angajat! Contabilul nu se poate abtine și spune: — Stiti, am calculat acasă cu calculatorul și răspunsul meu era gresit!De ce m-ati angajat? — Raspunsul tău a fost cel mai apropiat de realitate!

  Bancuri: , , , , ,
 • Intr-un birou, intra doi: — Acesta este un jaf! Contabila, usurata: — Vai, ce m-am speriat! am crezut ca e Garda Financiara!

  Bancuri: , ,
 • Unsprezece persoane atarnau de un cablu fixat de un elicopter. Erau zece economisti și un inginer. Deoarece cablul nu era suficient de solid sa-i tina mult timp pe toti, s-au decis ca unul din ei sa se sacrifice, pentru ca ceilalti sa se poata salva. Nu s-au putut hotara, cine sa fie nenorocitul, așa ca, în final, inginerul a tinut un discurs foarte impresionant. El a spus ca va da drumul cablului de bună voie, deoarece inginerii sunt obisnuiti sa facă orice pentru firma lor, sa se sacrifice pentru familia lor, sa ofere totul firmei, sa facă ore suplimentare și sa nu primeasca nimic în schimb. După ce a terminat discursul lacrimogen, toți economiștii au început sa-l aplaude…

  Bancuri: , , , ,
 • Cinci chirurgi, fosti colegi de facultate, după niște ani de practica, se întâlnesc la un simpozion. Spre seara merg împreună la o bere și se apuca sa discute despre meseria lor. Primul zice: Mie, pe masa de operatie, îmi plac contabilii — când îi deschizi, inauntru totul este numarat, totul este ordonat. Al doilea: Eu prefer electricienii — când îi deschizi, totul este codificat pe cusori.. nu poți sa te incurci. Al treilea, zice: Mie îmi plac bibliotecarii — inauntrul lor, toate organele sunt plasate în ordine alfabetica.. e usor de lucrat. Al patrulea, se baga și el: Mie îmi plac aia din constructii — cu ei te-ntelegi usor dacă mai raman ceva piese în plus.. Al cincilea, își da și el cu parerea: Orice ati zice, baieti, mie îmi plac politicienii — sunt cel mai usor de operat; astia, când îi deschizi, n-au mai nimic inauntru.. nici maruntaie, nici creieri nici fudulii, nici sira spinarii.. Și unde mai pui ca au capul și fundul, piese interschimbabile — în orice ordine le-ai pune, functioneaza la fel!

  Bancuri: , , , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi