Fotbaliști, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Fotbaliști / 1

 • De ce nu poarta dinamoviștii centura în mașina?Ca sa adune puncte.

  Bancuri: , ,
 • Ori de cate ori un superstar este transferat la echipa ta favorita, el nu va mai fi la fel de bun. Ori de cate ori un jucator necunoscut pleacă de la echipa ta, el va deveni un star.

  Bancuri: ,
 • De ce li se spune dinamovistilor spartani? Pentru ca au doar 300 de suporteri în tribuna.

  Bancuri: ,
 • Un mare fan Dinamo intra într-un video club și întreabă: — Exista caseta Echipa Dinamo invingatoare ? Vanzatoarea răspunde: — Uitati-va în dreapta, poate exista în rubrica Science Fiction.

  Bancuri: , ,
 • De ce în calendarul lui Gigi Becali se trece direct de la 31 martie la 2 aprilie? Nimeni nu il pacaleste pe Gigi Becali!

  Bancuri: ,
 • Mare meci pe stadinul Lia Manoliu, Steaua-Rapid, mansa a două a sferturilor de finala din Cupa Uefa, în tur 0-0. Vine și Bulă sa cumpere bilet: — Buna ziua, as dori un bilet la meci. — Aveți noroc, mai sunt doar câteva bilete. Mai intai însă trebuie sa semnati o declaratie pe propria răspundere. — Pentru ce e nevoie? — Pai singurele locuri disponibile care au rămas sunt pe tabela de marcaj și nu ne asumam răspunderea dacă veti cadea de acolo.

  Bancuri: , , ,
 • I: Cine nu vede tururile preliminare ale Europa League?! R: Borcea, ca se pregateste de Champions League, an de an.

  Bancuri: ,
 • Un dinamovist da peste lampa lui Aladin. O freaca el și din ea iese un duh, gata sa-i indeplineasca o dorinta. Dinamovistul zice: — Fa-l pe puradelul de fiul meu cel mai inteligent om de pe planeta. Duhul răspunde: — Asa ceva e imposibil. Uite-te la el, e retardat mintal, jegos, plin de paduchi, nici nu știe sa scrie și sa citeasca. E prea greu. Ai vreo alta dorinta? — Atunci fă sa castige Dinamo campionatul! La care duhul se scarpina în cap și zice: — Ia adu-l pe fiul tău sa mai ma uit o data la el.

  Bancuri: , ,
 • Programul unui turneu de polo din Africa de Sud: În meciul de deschidere va juca o echipa de albi cu o echipa de albi. In urmatorul meci va juca o echipa de albi cu o echipa de negri. In restul meciurilor, va juca cate o echipa de negri cu o echipa de crocodili.

  Bancuri: ,
 • Meci mare. Finala cupei în Anglia. Stadionul mai plin ca la orice meci, 60 de mii de spectatori. John e prezent. Incepe meciul. Pe scaunul din dreapta încă nu se asezase nimeni. La pauza situatia neschimbata, John e nedumerit: cum tot sezonul scaunul a fost ocupat și la cel mai important meci e liber. Atunci il întreabă pe celalalt vecin al scaunului gol: — Auzi, ce e cu locul asta liber? — E al soției mele… — Și de ce nu a venit lacel mai important meci? — A murit. — Îmi pare rau… Totusi puteai saiti aduci un prieten, e pacat de locul asta atat de bun. — Da, așa e… — De ce nu ai adus pe nimeni? — Am incercat, l-am chemat pe fratele meu, pe cumnatul meu, pe fiul meu, pe fiecare dintre prieteni, vecini, toți m-au refuzat. — Nu se poate, de ce? — Sunt cu totii la inmormantare…

  Bancuri: , ,
 • Un dinamovist merge împreună cu câinele sau într-un bar pentru a vedea un meci de campionat al favoritilor. La fiecare gol al ros-albilor, patrupedul schelalaia de mama focului, se ridica în două labe și topaia, dadea din coada, sarea bucuros pe masa, făcea tumbe. Uimit nevoie mare, barmanul îi zice stapanului: — Domnule, incredibil ce câine ai! N-am mai vazut așa ceva! Dar, spune-mi și mie, dacă se bucura la modul asta la un meci de campionat, cum se manifesta în Liga Campionilor? — Nu știu, ca il am doar de 15 ani!

  Bancuri: , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi