Pușcăriași, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Pușcăriași / 1

 • Unui batran lup de mare i se ia un interviu. — Va rugam sa ne spuneti, pentru ascultatorii nostri, care a fost cea mai teribila furtuna prin care ati trecut? — Pai asta s-a întâmplat în tinerete, imediat după ce m-am căsatorit și am intrat în casa cu cizmele pline de noroi..

  Bancuri: , , ,
 • Doi proaspeti arestati discuta în celula: — De ce ai fost arestat? — Pentru concurenta. — Cum adica? — Fabricam aceleasi bancnote ca și statul.

  Bancuri: ,
 • Intr-o celula, un bolnav de lepra își arunca printre gratii, afară, ba un deget, ba o ureche și orice îi mai cadea de pe el din cauza bolii. Partenerul de celula l-a privit și l-a tot privit pe lepros iar după un timp îi spune: — Eu cred ca mai ai un pic și evadezi de tot!

  Bancuri: ,
 • Acuzat, ridica-te în picioare. Voi pronunta seștinta. Juriul te-a declarat, în unanimitate, vinovat. Te condamn la douazeci de ani inchisoare. Dorești sa mai adaugi ceva? — Fereasca Dumnezeu, domnule judecator, mai curind as voi sa scad.

  Bancuri: ,
 • Intr-o celula de inchisoare: un sadic, un necrofil, un zoofil și un masochist. Zoofilul: Ce mi-as dori o pisica…as lua-o și as … pe toate partile până n-as mai putea, după care as arunca-o… Sadicul: Ești nebun? Mi-ai da-o mie și as tortura-o, as da-o cu capul de pereti, i-as smulge blana și i-as scoate ochii… tot așa până ar muri… De abia după aia, as arunca-o… Necrofilul: Ba, tu ești nebun? Mi-ai da-o după aceea mie și as … pe toate partile, de abia după aia as arunca-o… Și stateau ei toți uitandu-se spre masochistul care sedea timid într-un colt, asteptand sa zica și el ceva… Deodată se aude din colt: — MIAUUUUU!

  Bancuri: , ,
 • Nevasta unui detinut, în audienta la directorul inchisorii : — Domnule director, am venit aici sa va rog sa-i dati soțului meu o munca mai usoara. — Dar, doamna, bărbatul dumneavoastră lipeste etichete pe sticle.. — Nenorocitul, mie mi-a zis ca sapa la un tunel..

  Bancuri: , , , , , ,
 • Intr-o celula stau doi tipi condamnati ambii pentru ani. Unul din ei zice oftand: — Ehehei, dacă ascultam sfatul mamei! — Ce ți-a zis mama ta? — La ușa sunt doi polițisti! Fugi repede pe ușa din dos!…

  Bancuri: , , ,
 • Un bărbat în celula, acuzat de viol, își mustra penisul: — Vezi mai Georgica, unde te-am bagat eu și unde m-ai bagat tu!!!

  Bancuri: , ,
 • Condamnatul este adus în camera de executie. Priveste scaunul electric de care sunt legate tot felul de fire și întreabă: — Cum se cheama dracovenia asta? Directorul inchisorii îi răspunde: — Nu-ti bate capul cu întrebări, o sa te punem imediat la curent…

  Bancuri: , , ,
 • Un terorist intra într-un pet-shop de la parteru unui zgarie nori și striga: — acesta este un atentat, aveți 30 de secunde sa iesiti toti! La care o testoasa din fundu magazinului: — Ce bulangiu ești baa.

  Bancuri: ,
 • Doi tipi la inchisoare. Primul întreabă: — Cati ani ti-au dat? — 15! — Pentru ce? — Am spart câteva geamuri la serviciu. — Dar unde lucrai? — Pe un submarin…

  Bancuri: ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi