Maxime, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Maxime / 1

 • NIVELUL ÎNTÂI. Iei în maşină o autostopistă, o fată tânără şi frumoasă, de altfel motivul pentru care ai oprit. La scurt timp, fata leşină în maşină şi te abaţi din drum, cu viteză, spre primul spital. Această situaţie este stresantă. NIVELUL AL DOILEA. La spital, medicii îţi spun că fata este însărcinată, acesta este motivul pentru care a leşinat, şi te felicită că vei fi tătic. Le spui că nu tu eşti tatăl, dar fata susţine, totuşi, că numai tu poţi fi! Situaţia devine şi mai stresantă. NIVELUL AL TREILEA. Ceri un test ADN să demonstrezi că nu tu eşti tatăl. La finalul testelor, doctorul îţi spune că eşti infertil şi cel mai probabil aşa te-ai născut. Eşti foarte stresat, dar, totuşi, simţi o oarecare uşurare. NIVELUL AL PATRULEA. Nu pentru mult timp. Te îndrepţi spre casă. Tot drumul, te gândeşti la cei trei copii ai tăi, care te aşteaptă acasă, împreună cu soţia. Cât de stresat eşti acum?

  Bancuri: , , , , , ,
 • Legea lui Raphel referitoare la afaceri Cu cât angajaţii au mai puţin de lucru, cu atât vor lucra mai încet.

  Bancuri: ,
 • - Părinţii mei au înnebunit, spune o puştoaica de 16 ani prietenei sale. Dintr-o dată, le place cum mă îmbrac, cum mă port, mi-au dat voie să mă tatuez şi, de atunci... viaţa nu mai are nici o atracţie pentru mine!

  Bancuri: ,
 • Necăjit, un muncitor se întreabă în faţa fabricii: - Eu proprietar, eu producător... De ce dracu’ m-am dat afară?

  Bancuri: ,
 • Stau şi mă gândesc: oare e întâmplător faptul că tot ce denumeşte ceva care te enervează, te pune în pericol, sau te distruge, pare a fi FEMININ? Iar apoi, tot ce ne alină, ne bucură şi ne mai dă un ţel în viaţă este de natură MASCULINĂ? Voi, femeile, sunteţi O ploaie, O zăpadă, O grindină, O furtună. Noi suntem UN soare, UN timp frumos, UN paradis. Stau şi mă uit, chiar nu aveţi noroc: O bucătărie, O veselă, O mătură, O căldură, O mizerie. Noi suntem UN repaus liniştit într-UN fotoliu confortabil, citind destinşi UN ziar şi ascultând UN jurnal, asta dacă nu veniţi voi să semănaţi O discordie sau să ne faceţi O şicană. Voi, femeile, vă daţi mari că aveţi O telecomandă, dar priviţi la UN televizor, unde noi alegem UN post pe care îl dorim. În trecut, pentru a face calcule aveaţi O numărătoare prăpădită, acum bărbaţii au inventat UN calculator. Voi puteţi avea O carte de credit, dar aceasta nu înseamnă nimic fără UN cont. Ce poate provoca O problemă care se poate transforma într-O catastrofă? O eroare de pilotaj, O pană de benzină, O proastă vizibilitate, O întrerupere de curent. Voi pentru a ne înrobi doriţi O căsătorie, dar există şi eliberarea, care este UN divorţ. Este limpede că limba romană a fost inventată de UN bărbat, care nu v-a avut deloc la suflet.

  Bancuri: , , , , , , , , , ,
 • Legea lui Otto Întotdeauna faci ceva lipsit de importanţă când şeful trece pe la biroul tău.

  Bancuri: ,
 • În avion, un domn şi o fetiţă. Domnul zice: - Ce-ar fi să stăm de vorbă?, se pare că timpul trece mai repede conversând. - Bine, zice fetiţa, închizând cartea pe care abia o deschisese, despre ce aţi dori să vorbim? - Păi, zice domnul, o temă interesantă ar fi despre fizica atomică, nu crezi? Şi surâde superior. - De acord, dar întâi vreau să vă întreb ceva: O vacă, un cal şi o oaie mănâncă acelaşi lucru - iarbă, dar oaia excretă nişte biluţe, vaca o plăcintă, iar calul nişte mingi uscate. Cum vă explicaţi fenomenul? - Habar n-am, zice domnul, derutat. - Atunci cum vreţi să vorbim despre fizica atomică, dacă nici despre căcat nu ştiţi nimic?!

  Bancuri: , , , , ,
 • Când femeia e gravidă, toată lumea pune mâna pe burta ei şi o felicită, dar nimeni nu pune mâna pe penisul bărbatului să-i spună: “Bună treabă!”. Morala: Munca grea nu e niciodată apreciată...

  Bancuri: , ,
 • O femeie se ruşinează tare de cinci ori în viaţă: a. prima oară - când îşi pierde fecioria; b. a doua oară - când îşi înşeală soţul prima dată; c. a treia oară - când îşi înşeală soţul a doua oară; d. a patra oară - când primeşte bani prima dată; e. a cincea oară - când ar da bani, dar n-are cui. Un bărbat se ruşinează tare numai de două ori în viaţă: a. prima dată - când nu poate a doua oară; b. a doua oară - când nu poate prima dată.

  Bancuri: , , , ,
 • Legea lui Chapman Dacă nu poţi să-ţi termini treaba în primele 24 de ore, lucrează noaptea.

  Bancuri: ,
 • Regulile lui Harry.

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi