Italieni, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Italieni / 1

 • Bulă se intoarce din Italia și o gasește pe maica-sa în curte dand de mancare la gaini. — Ceau, mama! — N-au nimic, le dau sa mănânce..
  1

  Bancuri: , , , ,
 • Sfantul Petre a vrut sa puna un gard în rai și a chemat trei constructori pentru a eștima costul. Primul, un rus a zis ca aceasta constructie face 5000$. Sf. Petre întrebă: — De ce? Rusul a răspuns: — 2000 pentru materiale și 3000 manopera. Al doilea, un italian a spus ca totul costa 10000$ la care Sf.Petre a întrebat: — De ce? Italianul răspunde: — 2000 pentru materiale și 8000 manopera deoarece sunt cel mai bun constructor din lume. Al treilea, un român a spus ca totul costa 25000$ la care Sf. Petre a întrebat: — Dar de ce așa mult? Romanul a răspuns: — 10000 pentru tine, 10000 pentru mine și 5000 pentru rus sa facă gardul.

  Bancuri: , , , ,
 • Trei bărbați vorbeau despre viața lor amoroasa.Italianul: — Saptamana trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toată cu ulei de masline, am facut dragoste patimasa și la final ea a gemut pentru 5 minute.

  Bancuri: , ,
 • Trei bărbați vorbeau despre viața lor amoroasa. — Italianul: Saptamina trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toată cu ulei de masline, am facut dragoste patimasa și la final ea a gemut pentru 5 minute. — Francezul: Saptamana trecuta, am facut amor cu iubita mea Amelie, a fost grozav. Am intins frisca peste tot trupul ei, am facut dragoste ca nebunii și la final ea a tipat pentru 15 minute. — Romanul: Ei bine, saptamana trecuta și eu am facut dragoste cu Maria a mea. Am dat-o prin untura, am facut sex și apoi ea a urlat sase ceasuri. Uimiti, italianul și francezul il întreabă: — Ce naiba ai putut tu sa-i faci muierii de-a tipat 6 ore? — Mi-am sters mâinile de perdele.

  Bancuri: , , , , ,
 • Unu moare și ajunge în iad.Acolo aude ca exista cite un iad pt fiecare tara.Se duce la iadu german și întreabă: — Dacă as veni aici ce mi-ar face? — Pai, intai te pune pe scaunu electric pt o ora, după te pune pe un pat cu cuie încă o ora, după care te bate cu biciu dracu neamt toată ziua ramasa! Evident ca nu i-a placut ce-a auzit si-a mers și la iadu rusesc, unde a auzit aceeași varianta, pleca mai departe și la cel francez, italian, american, dar foarte mahnit ca răspunsu era identic peste tot.Mai merge el și ajunge la iadu românesc, unde era o multime de oameni la coada.Se duce și întreabă ce i s-ar face dacă ar merge acolo și spre surprinderea lui răspunsu era acelas. — Pai, atunci nu-nteleg de ce toată lumea vrea aici? — Pt ca, scaunul electric e stricat și nu vine nimeni sa-l repare, cuiele de la pat le-au furat iar dracu român e un senator care vine, semneaza pt prezenta și pleacă la bar.

  Bancuri: , , , , , ,
 • Trei bărbați vorbeau într-un bar despre sex. Italianul: Saptamina trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toată cu ulei de masline, am facut dragoste patimasa și la final ea a gemut pentru 5 minute. Francezul: Saptamina trecuta, am facut amor cu iubita mea Amelie, a fost grozav. Am intins frisca peste tot trupul ei, am facut dragoste ca nebunii și la final ea a tipat pentru 15 minute. Romanul: Ei bine, saptamina trecuta și eu am facut dragoste cu Maria mea. Am dat-o prin untura, am facut sex și apoi ea a urlat sase ceasuri. Uimiti, italianul și francezul il întreabă: Ce naiba ai putut tu sa-i faci soției de-a tipat 6 ore? Mi-am sters mâinile pe draperiile din sufragerie!

  Bancuri: , , , , ,
 • Recent a fost efectuat un sondaj de opinie în Italia, în care întrebărea era: — Credeti ca sunt prea multi straini în tara? Rezultatele au fost după cum urmeaza: — 20% dintre respondenti au spus Si — 10% dintre respondenti au spus No — 70% dintre respondenti au spus: — E, pe dracu.

  Bancuri: , , ,
 • Andrei deschide atlasul geografic și întreabă: — Tata, unde este Italia? — Intreab-o pe maica-ta, ea le aseaza pe toate în casa.

  Bancuri: , ,
 • Care este diferența dintre un englez potent și un italian impotent? — Nici una.

  Bancuri: , ,
 • O maicuta pleacă într-o zi din manastire și bantuie pe strada. La un moment dat întâlnește o tipa și o întreabă: — Auzi, da ce lucrezi tu de ai mașina asta frumoasa? — Nimic. Ma întâlnesc cu un neamt, il fac sa se simta bine si…m-am ales cu mașina. — Dar hainele astea frumoase de unde le ai? — Ma întâlnesc cu un italian, il fac sa se simta bine și îmi cumpara haine frumoase. — Dar totusi, de unde ai atatia bani? — Ma întâlnesc cu un francez, il fac sa se simta bine și el îmi da câți bani vreau eu. Maicuta se intoarce dezamagita la manastire și seara merge la culcare. Pe la miezul noptii se aud batai usoare în ușa. La care maicuta: — Du-te de aici, parinte Ilie, cu biscuitii tai cu tot!

  Bancuri: , ,
 • Scot japonezii un robot de facut sex, vor sa il testeze cu fete din diferite tari.cheama prima data o rusoaica, intra asta la robotel, iese după 20 de min super incantata de el. Intra a două fata, o italianca…tot asa, sta și asta 30 de min….iese foarte multumita de partida. Intra a 3-a fata, o moldoveanca…sta o ora, se aud tot felul de sunete, sta două ore, sta 3 ore….pana la urma se da ușa de perete și iese robotul în cea mai mare viteza, facut franjuri.la care moldoveanca iesind după el: — Al dracu tu sa fii, sa fugi mai ai baterii!!!!!

  Bancuri: , , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi