Scufița Roșie, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Scufița Roșie / 1

 • Scufita rosie: Bunico, de ce ai ochi așa mari ? Bunico, de ce ai urechi așa mari ? Bunico, de ce ai dinti așa mari ? Bunica: — Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa și cara-te la ma-ta acasă!

  Bancuri: , ,
 • Scufita Rosie, în pădure, se întâlnește cu lupul și da sa fuga. Lupul: — Stai, Scufito! Acum sunt altul! Am umblat prin lume. Hai sa stam de vorba. Scufita: — Bine, mai, lupule! Dacă tu zici. Vorbesc ei, verzi și uscate. Scufita: — Vai, lupule, ce ochi albastri ai! Lupul: — Coasta de Azur! Scufita: — Da ce dinti albi ai! Lupul: — Coasta de fildes! Scufita: — Da ce pula mare ai! Lupul: — Cu-asta te fut!

  Bancuri: , , ,
 • Scufita Rosie se plimba prin pădure și se întâlnește cu Lupu. Zice Lupul: — Scufita Rosie, hai sa ne jucam de-a ursuletii. — Vai, ce frumos. Hai sa ne jucam. Cum e jocul asta? — E simplu. Tu îmi sugi p*la și eu mormai de placere…

  Bancuri: ,
 • Scufita Rosie, beata moarta, cade într-un sant la marginea padurii într-o splendita dimineta de vara după o petrecere la casa piticilor. O vaca o vede și se gandeste ca poate i-ar prinde bine Scufitei un pic de lapte bun și proaspat direct de la sursa. Se apropie cu ugerul de Scufita Rosie și o indemna sa suga. Scufita Rosie deschide pe jumatate ochii vede ugerul și spune: — O.K. Baieti, da pe rand.

  Bancuri: , , , ,
 • Scufita Rosie în pădure. Vine lupul : — Ha, te-am prins Scufito, acum te violez ! — Stai, ma lupule, hai s-o facem și noi romântic, hai în poiana cu lalele. Se duc ei în poiana cu lalele, se urca Scufita pe lup, il nenoroceste pe lup, face asta stop cardiac, culege Scufita toate lalelele, pleacă mai departe. Se întâlnește cu ursul : — Te-am prins Scufito, ti-o trag acum. — Putin romântism ursule, hai în poiana cu violete. Se urca și pe urs, face și asta stop, culege toate violetele, pleacă. Se întâlnește cu leul : — Eu leul regele animalelor, te-am prins, te … — Stai ma leule, hai sa facem putina atmosfera, hai în poiana cu margarete. Și cu leul se întâmpla același lucru ca predecesorilor sai, culege Scufita toate margaretele, pleacă mai departe. MORALA: nu duceti curvele în pădure ca distrug flora și fauna.

  Bancuri: , , , ,
 • Se zice ca mergea scufita rosie prin pădure insotita de prietenul ei LUPUL. Și scufita scuipa mereu rumegus dar de o forma permanenta. Lupul obsreva și o întreabă. — Ce ai draga de scipi numai rumegus? La care scufita răspunde: — Taci frate ca azi noapte am luat o m*ie de la Pinocchio și mi s-a slobozit în gura !

  Bancuri: , , ,
 • Scufita Rosie, virgina fiind, mergea prin pădure cu cosul plin cu merinde spre bunica ei. La un moment dat apare lupul cel rau din tufis, o prinde și o violeaza. Scufita Rosie începe sa planga și sa se vaite: vai, vai ce o să mă mai fac eu acum? Cine o să mă mai ia pe mine acum? Și lupul cel rau a mai luat-o o data…

  Bancuri: , , , , ,
 • Scufita Rosie la discoteca, iar pe post de DJ lupul. — Lupule, as dori sa fac o dedicatie… — Se poate, dar sa știi ca costa! — Mult? — Mult! — Dar eu nu am bani… — Nici o problema, poți sa-mi platești în natura… — Bine! Și lupul o conduce după cortina, se desface la slit, Scufita Rosie ingenuncheaza, îi ia lupului schema în mana, o duce la gura și exclama: — As vrea sa fac o dedicatie..

  Bancuri: , , ,
 • Scufita rosie: — Bunico, de ce ai ochi așa mari ?” — Bunico, de ce ai urechi așa mari ?” — Bunico, de ce ai dinti așa mari ?” Bunica: — Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa și cara-te la ma-ta acasă!

  Bancuri: , ,
 • Scufita Rosie și Scufita Verde mergeau prin pădure.La un moment dat, apare lupul. -Ha, ati pus-o, va fut pe amandoua! Scufita Rosie și Scufita Verde, o iau la fuga, una la dreapta și alta la stangă. După un timp se intanlesc: -Vai draga, de când te caut!Pe unde ai luat-o? -Pe scurtatura! Dar tu? -Peste tot!

  Bancuri: , , ,
 • Scufita Rosie în drum spre casa bunicutei se întâlnește cu lupu.Lupu o ia cu vrajeala și i-o pune. A două zi se întâlnesc iar. Lupu: — Scufito dacă stiam ca ești virgina nu te mai fu..am. Scufita: — Lupule dacă stiam ca ești profesionist îmi dadeam chilotii jos.

  Bancuri: , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi