Homo Sapiens, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Homo Sapiens / 1

 • O planeta trecea pe lângă planeta Pamant și o întreabă: — Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de mult! La care Pamantul zice: — Nu prea bine, sti? Am Homo Sapiens… La care cealalta zice: — Nu te ingrijora, o sa treaca….

  Bancuri: , ,
 • O planeta trece pe lângă planeta Pamant și o întreabă: — Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de milioane de ani! — Nu prea bine Știi mi-au ieșit Homo Sapiens — Nu te ingrijora, o sa treaca! am avut și eu!

  Bancuri: , ,
 • Vine un extraterestru pe Pământ, mic, verde şi îmbrăcat în aur, şi se întâlneşte cu un homo tare sapiens, care-l întreabă repede pe extraterestru: - Bă, toţi sunteţi aşa mici? - Da, mă. - Şi toţi sunteţi veri, aşa-i? - Da. - Şi cum, toţi sunteţi îmbrăcaţi în aur? - Nu, numai evreii.

  Bancuri: , ,
 • O farfurie zburătoare aterizează într-o pădure. Doi tipi, ascunşi după un copac, priveau înmărmuriţi. O extraterestră se dă jos din farfurie. Unul dintre ei: - Ia uită-te, ce mişto e tipa! Celălalt: - Care mişto, nu vezi că are ţâţele la spate? - Şi ce dacă? E mai mişto la dans.

  Bancuri: ,
 • Oamenii de ştiinţă britanici, în urma cercetărilor privind efectele alcoolului asupra organismului indivizilor din specia homo tare sapiens, au stabilit următoarele: Vodcă + gheaţă = afectează rinichii; Rom + gheaţă = afectează ficatul; Whisky + gheaţă = afectează inima; Gin + gheaţă = afectează creierul. Cine ar fi crezut că nenorocita aia de gheaţă poate afecta în asemenea hal organismul?!

  Bancuri: , , , ,
 • Un Homo Sapienscam beat, împreună cu doi prieteni, se avântă cu maşina cu o viteză nebună pe străzile oraşului. Prietenii nu mai puteau rezista şi l-au rugat să oprească: - Opreşte, coborâm. Şoferul se opri şi, upă ce au coborât, le strigă din urmă: - Laşilor! Îngerii mei păzitori nu mă vor lăsa să fac accident!, şi o porni din nou din loc, în trombă. Peste câteva minute, cineva din spate îl lovi uşor pe umăr: - Suntem îngerii tăi păzitori. Opreşte, te rugăm, am vrea şi noi să coborâm.

  Bancuri: , , ,
 • În civilizaţia speciei homo tare sapiens, Înţeleptul este tolerat atâta timp cât nu deranjează, iar Prostul – cât timp nu ajută!

  Bancuri: , ,
 • Un tip din specia în discuţie, cu o cămilă în deşert... Merge el ce merge, dar, la un moment dat, cămila se opreşte. Se chinuie el ce se chinuie să o urnească din nou, degeaba. O ia pe jos cu cămila, spre service-ul de cămile. MECANICUL: Care-i treaba, frate? TIPUL: Jigodia asta nu mai vrea să meargă, nu ştiu ce să îi fac. MECANICUL: Sus, pe rampa cu ea!... Urcă tipul cămila pe rampă, mecanicul o studiază foarte bine, după care îşi ia în ambele mâini două cărămizi şi loveşte cămila puternic peste testicole. Cămila, de durere, o ia la fugă, fără ca nimeni să o poată opri. TIPUL: Bine, domnule, dar acum cum o mai prind? Mecanicul se scarpină în cap, îl studiază puţin pe tip şi decide. MECANICUL: Sus, pe rampă!

  Bancuri: , , ,
 • Un Homo Sapiensse însoară cu o marţiană. Omul ar fi vrut să facă şi ei copii: - Dragă, hai să facem copii! Marţiana scoate trei bile şi poc!, ies trei copii. Mai trec anii şi pământeanul vrea să facă iar copii. Marţiana, la fel. Scoate trei bile... Pământeanul, supărat, se duce la marţiana şi îi explică cum fac ei copii. Marţiana, lămurită, îi spune: - De ce nu mi-ai spus?! Hai să facem bile!

  Bancuri: , ,
 • În adâncurile Africii, un grup de turişti Homo Sapienseste prins de un trib de canibali homo tare sapiens. Şeful tribului le zice: - Scapă doar cel care ştie un banc nou! Vă previn, avem internet şi stăm pe Facebook!

  Bancuri: , , ,
 • Paternitatea la homo tare sapiens Un mare concern realizează un supercalculator care putea răspunde la aproape orice întrebare, drept care se convoacă presa şi se invită un Homo Sapiensdin sală să-şi spună numele, adresa şi să formuleze întrebarea. După câteva momente de rumoare, se ridică un tip şi spune: - Sunt Corcadase John din Blatonia şi am următoarea întrebare: Ce face tatăl meu acum? După câteva secunde, sistemul răspunde: - Tatăl dumneavoastră este la pescuit. Tipul replică, stârnind hohote de râs: - Tata-i mort de zece ani! După câteva luni, timp în care hardiştii şi softiştii au muncit sub teroare, concernul îl cheamă pe cel cu întrebarea, rugându-l ca, pentru a testa din nou sistemul, să reformuleze întrebarea. Tipul acceptă şi reformulează: - Sunt Corcadase John din Blatonia şi am următoarea întrebare: Ce face acum soţul mamei mele? Sistemul răspunde prompt: - Soţul mamei dumneavoastră este mort de zece ani, dar tatăl dumneavoastră este la pescuit...

  Bancuri: , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi