Sfaturi si Povețe - Pro sau Contra – Alegerea unui aparat de fotografiat: dslr, mirrorless, compact

children

DSLR:

 1. Pro: Calitatea superioară a imaginii, flexibilitatea obiectivelor interschimbabile, controlul manual al setărilor și performanță în condiții de lumină scăzută.
 2. Contra: Dimensiuni mai mari și greutate mai mare, costuri mai ridicate de achizitie.

Mirrorless:

 1. Pro: Dimensiuni și greutate mai mici, performanță în condiții de lumină scăzută asemănătoare cu DSLR, costuri mai scăzute decât DSLR.
 2. Contra: Calitatea imaginii poate fi mai slabă decât la un DSLR și numărul de obiective interschimbabile poate fi limitat.

Point-and-shoot:

 1. Pro: Dimensiuni și greutate mici, ușor de utilizat, costuri accesibile.
 2. Contra: Calitatea imaginii poate fi mai slabă decât la DSLR sau mirrorless, control limitat al setărilor și performanță slabă în condiții de lumină scăzută.

Compact:

 1. Pro: Dimensiuni și greutate extrem de mici, ușor de utilizat, costuri accesibile.
 2. Contra: Calitatea imaginii poate fi mult mai slabă decât la alte tipuri de camere, control limitat al setărilor și performanță slabă în condiții de lumină scăzută.

Alegerea unui aparat foto depinde de nevoile individuale și de nivelul de experiență. Persoanele care doresc o calitate superioară a imaginii și controlul manual al setărilor pot opta pentru un DSLR sau un mirrorless, pe cand cei care doresc un aparat ușor de utilizat și accesibil pot opta pentru un point-and-shoot sau un compact.

In aceasi categorie: Sfaturi si Povețe - Fotografie

 • spring

  Cum sa faci cele mai reusite fotografii cu telefonul. Sfaturi și sugestii

  Utilizeaza lumina naturala: Daca este posibil, fotografiaza in timpul zilei, cand lumina este mai buna și mai abundenta. Regleaza focusul și expunerea: Atingeti (touch) ecranul pentru a regla focusul și expunerea in functie de subiectul fotografiei. Juca-te cu unghiurile: Experimenteaza cu unghiurile și perspectiva pentru a crea fotografii mai interesante. Foloseste grid-ul camerei: Grid-ul (grila/marcajele) […] (...)


  Sfaturi si Povețe: Fotografie
 • children

  Pro sau Contra – Alegerea unui aparat de fotografiat: dslr, mirrorless, compact

  DSLR: Pro: Calitatea superioară a imaginii, flexibilitatea obiectivelor interschimbabile, controlul manual al setărilor și performanță în condiții de lumină scăzută. Contra: Dimensiuni mai mari și greutate mai mare, costuri mai ridicate de achizitie. Mirrorless: Pro: Dimensiuni și greutate mai mici, performanță în condiții de lumină scăzută asemănătoare cu DSLR, costuri mai scăzute decât DSLR. Contra: […] (...)


  Sfaturi si Povețe: Fotografie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi