Sfaturi si Povețe - Cum sa faci cele mai reusite fotografii cu telefonul. Sfaturi și sugestii

spring

 1. Utilizeaza lumina naturala: Daca este posibil, fotografiaza in timpul zilei, cand lumina este mai buna și mai abundenta.
 2. Regleaza focusul și expunerea: Atingeti (touch) ecranul pentru a regla focusul și expunerea in functie de subiectul fotografiei.
 3. Juca-te cu unghiurile: Experimenteaza cu unghiurile și perspectiva pentru a crea fotografii mai interesante.
 4. Foloseste grid-ul camerei: Grid-ul (grila/marcajele) camerei poate fi util folosind regula celor trei linii și pentru a compune fotografii mai bine echilibrate.
 5. Editeaza fotografiile: Foloseste aplicatii pentru a edita fotografiile, cum ar fi: reglarea luminii și a culorii, adaugarea de filtre sau eliminarea imperfectiunilor.
 6. Fotografiaza in modul portret: Modul portret ofera un focus mai puternic pe subiect și un fundal blurat, creand astfel fotografii mai dramatice.
 7. Tine telefonul cu ambele maini: Tine telefonul cu ambele maini pentru a evita vibratiile/tremurul și pentru a obtine fotografii mai clare.
 8. Fotografiaza subiectele in miscare: Capteaza subiectele in miscare, cum ar fi animale sau persoane, pentru a crea fotografii in actiune, pline de viata și energie.

In aceasi categorie: Sfaturi si Povețe - Fotografie

 • spring

  Cum sa faci cele mai reusite fotografii cu telefonul. Sfaturi și sugestii

  Utilizeaza lumina naturala: Daca este posibil, fotografiaza in timpul zilei, cand lumina este mai buna și mai abundenta. Regleaza focusul și expunerea: Atingeti (touch) ecranul pentru a regla focusul și expunerea in functie de subiectul fotografiei. Juca-te cu unghiurile: Experimenteaza cu unghiurile și perspectiva pentru a crea fotografii mai interesante. Foloseste grid-ul camerei: Grid-ul (grila/marcajele) […] (...)


  Sfaturi si Povețe: Fotografie
 • children

  Pro sau Contra – Alegerea unui aparat de fotografiat: dslr, mirrorless, compact

  DSLR: Pro: Calitatea superioară a imaginii, flexibilitatea obiectivelor interschimbabile, controlul manual al setărilor și performanță în condiții de lumină scăzută. Contra: Dimensiuni mai mari și greutate mai mare, costuri mai ridicate de achizitie. Mirrorless: Pro: Dimensiuni și greutate mai mici, performanță în condiții de lumină scăzută asemănătoare cu DSLR, costuri mai scăzute decât DSLR. Contra: […] (...)


  Sfaturi si Povețe: Fotografie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi