- Foie gras – 1020 mcg
- Produs lactate fermentate cum ar fi Natto (soia fermentată) – 725 mcg
- Produs lactate cum ar fi brânzeturi tari – 56 mcg
- Carne de pasăre (cum ar fi gâsca și curcanul) – 13 mcg
- Produs lactate cum ar fi brânză de vaci și iaurt – 9 mcg
- Lapte integral – 8 mcg
- Ouă – 6 mcg
- Pește gras cum ar fi somonul – 5 mcg
- Carne de vita – 4 mcg
- Spanac – 3 mcg
- Broccoli – 2 mcg
- Varză – 2 mcg
- Castraveți – 2 mcg
- Conopidă – 2 mcg
- Morcovi – 1 mcg
- Ardei gras – 1 mcg
- Cartofi – 1 mcg
- Tomate – 1 mcg
- Rozmarin – 1 mcg
Este important să se consulte un medic sau un nutriționist pentru a stabili necesarul individual de vitamina K2 și modalitățile cele mai bune de a-l atinge prin alimentație sau suplimente alimentare. Conținutul de vitamina K2 este per 100g și poate varia în funcție de sursa alimentară.
- Vitamina K2 este importanta pentru coagularea sangelui și care contribuie la o inima sanatoasa, oase puternice și un sistem imunitar imbunatatit.