De ce a rămas celebru Napoleon?- Intreaba profesoara.- Fiindca avea o memorie formidabila — Raspunse Bulă.
— Poti fi mai clar?
— Da. Pe statuia sa scrie: Pentru memoria lui Napoleon.
De ce a rămas celebru Napoleon?- Intreaba profesoara.- Fiindca avea o memorie formidabila — Raspunse Bulă.
— Poti fi mai clar?
— Da. Pe statuia sa scrie: Pentru memoria lui Napoleon.
Bulă invata sa zica da și nu. În ziua aia, a invatat sa spună da. Il trimite mamaia lui Bulă la piata. A venit un mos și i-a spus: — Bulă!Cartofii ăștia sunt de vanzare? Bulă zice da.Vin niște baieti și îi zic lui Bulă: — Bulă, vrei bataie? Bulă zice da și îi dau […] (...)
Bulă era în compartimentul unui tren cu un șobolan pe umar.In fata lui statea o baba.Bulă începe sa ragaie, sa se scobeasca în nas, sa se scarpine în cur. Baba e oripilata de ceea ce vede, dar nu are curaj sa zica nimic.Bulă coboara în statie și când trece prin dreptul geamului, baba îi striga: […] (...)
La un moment dat, soţia lui Bulă, gravidă, se trezeşte în miez de noapte şi îi cere melci. BULĂ: Dar unde vrei să găsesc eu melci la ora asta? SOŢIA LUI BULĂ: Nu ştiu, dar eu vreau melci! Pleacă Bula, începe să caute la toate magazinele din oraş, dar nu găseşte. Într-un sfârşit, intră într-un […] (...)
La scoala Bulă invata despre medicamente. Invatatoarea îi întreabă pe copii ce medicamente cunosc și la ce se folosesc. Primul copil spune: — Paracetamol. — Bravo, și la ce se foloseste? — Pai la febra și dureri de cap. Al doilea spune: — Siropul de tuse. — Bravo, și la ce se foloseste? — Pai […] (...)
Bulă, în clasa întâi, e înnnebunit după învăţătoare şi se tot uită ca disperatul la ea. La un moment dat, învăţătoarea, exasperată de privirile lui Bulă, se ridică în picioare şi i se adresează: ÎNVĂŢĂTOAREA: Bulă ce ai de ce te tot uiti la mine? BULĂ: Doamna învăţătoare, mânca-ţi-aş, aşa te-aş face o dată! ÎNVĂŢĂTOAREA: […] (...)
Bulă în prima lui zi la scoala. Invatatoarea întreabă un baietel: tu cum te numești? — Mihai, răspunde acesta. — Dar nu Mihai Viteazul. — Nu doamna invatatoare. — Dar tu, catre un alt baietel, cum te numești? — Stefan doamna. — Dar nu Stefan cel Mare. — Nu doamna invatatoare. — Dar tu cum […] (...)