Sfaturi si Povețe - Alimente esențiale care conțin vitamina D3:

black

  1. Pește gras, cum ar fi somonul, sardinele, tonul și halibutul
  2. Ficat de vita
  3. Ouă
  4. Produse lactate fortificate, cum ar fi laptele, iaurtul și brânza
  5. Carne de porc
  6. Ciuperci champignon
  7. Suplemente alimentare cu vitamina D3.

Este important să se consulte un medic si/sau un nutriționist pentru a stabili necesarul individual de vitamina D3 și modalitățile cele mai bune de a-l atinge prin alimentație sau suplimente alimentare. Conținutul de vitamina D3 poate varia în funcție de sursa alimentară.

  1. Vitamina D3 este cunoscuta pentru reglarea absorbtiei calciului și fosfor precum și facilitarea functionarii normale a sistemului osteoarticular

In aceasi categorie: Sfaturi si Povețe - Sănatate

  • treehouse

    Sfaturi eficiente pentru a renunța la fumat:

    Setați-vă un obiectiv clar și o dată precisă pentru a renunța la fumat. Identificați factorii declanșatori și evitați sau inlocuiti-i cu activitati alternative. Înconjurați-vă de susținere – împărtășiți-vă obiectivul cu prietenii și familia care vor să vă ajute. Utilizați un substitut de nicotină, cum ar fi gumele sau plasturii. Practicați tehnici de relaxare, cum ar […] (...)


    Sfaturi si Povețe: Fumat, Sănatate
  • japanese cherry trees

    Cele mai recomandate 10 alimente de consumat pentru post.

    Legumele verzi – Sunt bogate in nutrienți și fibra, ceea ce poate ajuta la mentinerea senzației de sațietate pe durata postului. Avocado – Conține grasimi mononesaturate și fibre, care pot ajuta la menținerea senzației de sațietate și la controlul apetitului. Nuci și semințe – Sunt o sursa buna de grasimi sanatoase și proteine, care pot […] (...)


    Sfaturi si Povețe: Post, Sănatate
  • fog

    10 alimente care conțin cea mai mare cantitate de vitamina D3

    Ulei de ficat de cod (Cod Liver Oil) – 440-1360 IU Sardine în ulei – 250-450 IU Ton în ulei – 200-360 IU Somon salbatic – 400-900 IU Lapte fortificat cu vitamina D – 115-124 IU Ouă – 40-50 IU Carne de porc – 20-25 IU Champignon – 10-20 IU Ficat de vita – 15-25 […] (...)


    Sfaturi si Povețe: Sănatate
  • clock

    Cele mai populare tratamente naturiste pentru îngrijirea părului:

    Ulei de ricin: Acest ulei bogat în acizi grași poate hidrata și întări foliculii de păr. Masca de muștar: Muștarul poate stimula creșterea părului și poate oferi un boost de volum. Balsam de păr cu iaurt: Iaurtul poate hidrata părul și poate elimina mătreața. Ulei de cocos: Acest ulei poate hidrata și proteja părul de […] (...)


    Sfaturi si Povețe: Îngrijirea Părului, Sănatate
  • house

    10 sfaturi utile pentru a ține post (fasting):

    Bea multă apă – Bea suficientă apă în perioada de post pentru a hidrata organismul și pentru a preveni deshidratarea. Evită alimentele cu conținut mare de sare și zahăr – Acestea pot crește setea și pot perturba echilibrul de lichide din organism. Evită cafeaua și alte băuturi cu cafeină – Acestea pot usca organismul și […] (...)


    Sfaturi si Povețe: Post, Sănatate
  • girls

    Sfaturi pentru un corp frumos și sanatos

    Diversificați-vă alimentația: Asigura-te ca mananci o dieta echilibrata, bogata in proteine, grasimi sanatoase, fructe și legume. Hidrateaza-te: Bea multa apa și evita bauturile dulci sau cu cofeina. Miscare regulata: Fii activ, fa exercitii fizice cel putin 30 de minute pe zi, poate fi mers pe jos, alergat, inot, ciclism, etc. Dormi suficient: Asigura-te ca dormi […] (...)


    Sfaturi si Povețe: Sănatate, Viata

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi