- Portocale (Vitamina C – 124% din doza zilnică recomandată)
- Kale (Vitamina A – 206%, Vitamina C – 134%)
- Spanac (Vitamina A – 188%, Vitamina C – 24%)
- Broccoli (Vitamina C – 135%)
- Mango (Vitamina A – 107%, Vitamina C – 97%)
- Morcovi (Vitamina A – 405%)
- Capsuni (Vitamina C – 149%)
- Fructe de pădure (Vitamina C – 24%)
- Pepene galben (Vitamina A – 21%)
- Gutui (Vitamina C – 41%)
- Banane (Vitamina B6 – 20%)
- Roșii (Vitamina C – 29%)
- Avocado (Vitamina K – 25%, Vitamina B6 – 20%)
- Conopidă (Vitamina C – 68%)
- Ananas (Vitamina C – 131%)
Conținutul de vitamine poate varia în funcție de metoda de pregătire și sursa alimentară. Informațiile din lista se bazează pe 100 de grame de produs crud și sunt calculate în raport cu doza zilnică recomandată. Este important să se consume o varietate de alimente pentru a asigura un aport adecvat de vitamine și mineralele necesare corpului pentru o sănătate maximă.