Sfaturi si Povețe - Sfaturi simple pentru a slabi eficient

air bubbles

  1. Controlul porțiilor și monitorizarea consumului de calorii
  2. Consumarea unei mese consistente de mic dejun
  3. Adăugarea de fructe, legume și proteine slabe in dietă
  4. Evitarea alimentelor procesate și a alimentelor rapid
  5. Consumarea a minimum 8 pahare de apa pe zi
  6. Limitarea consumului de sare, zahar și grăsimi nesanatoase
  7. Incorporarea activitatilor fizice in rutina zilnică
  8. Evitarea sau limitarea consumului de alcool
  9. Adoptarea unui stil de viată activ și evitarea sedentarismului
  10. Căutarea asistenței nutriționale specializate pentru a obține un plan personalizat și orientări.

In aceasi categorie: Sfaturi si Povețe - Sănatate

  • wormhole

    Medicamente sau remedii naturale pentru a renunța la fumat:

    Medicamente: Nicotină (plasturi, gumă, inhalator, tablete) Bupropion Vareniclină Nortriptilină Remedii naturale: Acupunctura Ulei de menta sau lămâie Alimentație sănătoasă și suplimente alimentare Exerciții fizice regulate Terapie cu plante (ghimbir, busuioc, valeriană) Terapie cu aromaterapie (ulei de eucalipt, ulei de lavandă) Este important să se rețină că aceste remedii pot funcționa diferit pentru fiecare individ și […] (...)


    Sfaturi si Povețe: Fumat, Sănatate
  • man

    Ingrijirea corpului: produsele naturale vs sintetice

    Avantajele produselor naturale pentru ingrijirea pielii: Siguranta: Produsele naturale sunt in general considerate mai sigure pentru piele, deoarece nu contin ingrediente sintetice sau chimice potential iritante sau periculoase. Eficienta: Unele ingrediente naturale, cum ar fi uleiurile esentiale sau extractele de plante, au proprietati hidratante și anti-inflamatoare care pot ajuta la ameliorarea problemelor pielii, cum ar […] (...)


    Sfaturi si Povețe: Îngrijire, Sănatate
  • girls

    Sfaturi pentru un corp frumos și sanatos

    Diversificați-vă alimentația: Asigura-te ca mananci o dieta echilibrata, bogata in proteine, grasimi sanatoase, fructe și legume. Hidrateaza-te: Bea multa apa și evita bauturile dulci sau cu cofeina. Miscare regulata: Fii activ, fa exercitii fizice cel putin 30 de minute pe zi, poate fi mers pe jos, alergat, inot, ciclism, etc. Dormi suficient: Asigura-te ca dormi […] (...)


    Sfaturi si Povețe: Sănatate, Viata
  • house

    10 sfaturi utile pentru a ține post (fasting):

    Bea multă apă – Bea suficientă apă în perioada de post pentru a hidrata organismul și pentru a preveni deshidratarea. Evită alimentele cu conținut mare de sare și zahăr – Acestea pot crește setea și pot perturba echilibrul de lichide din organism. Evită cafeaua și alte băuturi cu cafeină – Acestea pot usca organismul și […] (...)


    Sfaturi si Povețe: Post, Sănatate
  • abstract

    10 sfaturi pentru a manca sanatos

    Include o varietate de alimente și grupe alimentare în dieta ta Limitați consumul de sare, zahar și grăsimi nesanatoase Consumati fructe și legume proaspete și minim procesate Optați pentru cereale integrale și proteine slabe Incorporați grasimi sanatoase in dieta, cum ar fi uleiul de masline și avocado Limitați consumul de alimente procesate și alimente semipreparate. […] (...)


    Sfaturi si Povețe: Sănatate
  • clock

    Cele mai populare tratamente naturiste pentru îngrijirea părului:

    Ulei de ricin: Acest ulei bogat în acizi grași poate hidrata și întări foliculii de păr. Masca de muștar: Muștarul poate stimula creșterea părului și poate oferi un boost de volum. Balsam de păr cu iaurt: Iaurtul poate hidrata părul și poate elimina mătreața. Ulei de cocos: Acest ulei poate hidrata și proteja părul de […] (...)


    Sfaturi si Povețe: Îngrijirea Părului, Sănatate

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi