Misterele universului, Curiozități - Stiati Ca?!

Mobirise Website Builder

EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?! → Misterele universului / 1

 • fantasy

  (6)

  (73) →

  Materia întunecată: Aproximativ 27% din univers este compusă din materie întunecată, care nu poate fi detectată prin intermediul luminii sau radiațiilor electromagnetice, cauzând multe întrebări despre compoziția și originea acesteia..


  Categorii: (1422)
 • dog

  (6)

  (73) →

  Existența altei forme de viață: Universul este extrem de vast și are un număr impresionant de sisteme planetare. Încă nu știm dacă există alte forme de viață în afara sistemului nostru solar, cauzând numeroase speculații și teorii ale conspirației..


  Categorii: (1422)
 • fantasy

  (6)

  (73) →

  Formarea stelelor și a sistemelor planetare: Procesul de formare a stelelor și a sistemelor planetare este încă parțial necunoscut, în ciuda cercetărilor și descoperirilor recente..


  Categorii: (1422)
 • man

  (6)

  (73) →

  Energia întunecată: Aproximativ 68% din univers este compusă din energie întunecată, care este responsabilă pentru expansiunea universului, însă originea și natura acesteia sunt încă necunoscute..


  Categorii: (1422)
 • people

  (6)

  (73) →

  Singularitățile din găurile negre: Găurile negre sunt regiuni extreme ale universului, în care materia este concentrată la un nivel atât de mare, încât distorsionează spațiul-timp. Singularitățile din găurile negre sunt punctele de densitate infinită iar interiorul acestora și încă nu este înțeles complet..


  Categorii: (1422)
 • tree

  (6)

  (73) →

  Evoluția universului: Istoria universului, de la Big Bang până la formarea stelelor și a galaxiilor, încă nu este înțeleasă complet și necesită cercetări suplimentare..


  Categorii: (1422)

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi