Cele 7 minuni ale lumii, Curiozități - Stiati Ca?!

Mobirise Website Builder

EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?! → Cele 7 minuni ale lumii / 1

 • background

  (7)

  (17322) →

  Stiati ca Piramida lui Keops din Egipt este considerata una dintre cele sapte minuni ale lumii antice? Piramida a fost construita in jurul anului 2580 i.Hr și este cea mai mare și mai bine pastrata dintre cele trei piramide din Giza..


  Categorii: (942)
 • elephant leg

  (7)

  (17322) →

  Stiati ca Templul Artemis din Efes, Grecia, este considerat una dintre cele sapte minuni ale lumii antice? Templul a fost construit in cinstea zeitei Artemis și a fost considerat cel mai mare și mai impresionant templu al epocii sale..


  Categorii: (942)
 • candle flame

  (7)

  (17322) →

  Stiati ca Marele Zid Chinez este una dintre cele sapte minuni ale lumii antice? Lung de peste 21.000 de kilometri, acest zid a fost construit pentru a proteja imparatia de invaziile din nord..


  Categorii: (942)
 • wormhole

  (7)

  (17322) →

  Stiati ca Statuia lui Zeus din Olympia, Grecia, este una dintre cele sapte minuni ale lumii antice? Statuia, inalta de 43 de metri, a fost creata pentru a-l onora pe Zeus, zeul tuturor zeilor din mitologia greaca..


  Categorii: (942)
 • photoshop

  (7)

  (17322) →

  Stiati ca Farul din Alexandria, Egipt, este una dintre cele sapte minuni ale lumii antice? Farul a fost construit in secolul III i.Hr și a functionat timp de peste 1.400 de ani, ghidand navigatorii in siguranta prin Marea Mediterana..


  Categorii: (942)
 • heartbreak

  (7)

  (17322) →

  Stiati ca Colosseumul din Roma, Italia, este considerat una dintre cele sapte minuni ale lumii antice? Colosseumul a fost construit pentru a gazdui luptele gladiatorilor și este astazi unul dintre cele mai faimoase simboluri ale Romei antice..


  Categorii: (942)
 • hands

  (7)

  (17322) →

  Stiati ca Mausoleul lui Halicarnas din Bodrum, Turcia, este considerat una dintre cele sapte minuni ale lumii antice? Mausoleul a fost construit pentru a-l onora pe Mausol, guvernatorul satului Halicarnas..


  Categorii: (942)

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi