— De ce pun oltenii painea în ciorba?
— Ca sa nu mestece de două ori.
— De ce pun oltenii painea în ciorba?
— Ca sa nu mestece de două ori.
Fascinant la interviurile pentru angajare este aceea ca, de regula, cu cât compania angajatoare e mai mica și slujba mai prost platita, cu atat interviul e mai complex, iar pretentiile angajatorului sunt mai mari. Dacă la o companie multinationala, de pilda, te poți angaja pe post de manager și în 5 minute, pe baza CV-ului […] (...)
Insuratoarea seamana nitel cu mersul la restaurant: Comanzi un fel, pe urma vezi ce e în farfuria vecinului și regreti ca nu ai luat ce a luat și el! (...)
Într-un restaurant, la patru mese diferite, se aşează 4 bărbaţi: – Ce doriţi?, întreabă chelnerul. – Un măr!, spune primul. – Un măr!, spune al doilea. – Un măr!, spune al treilea. – Un măr!, spune al patrulea. Cei patru consumatori se privesc cu simpatie, ca după o regăsire spirituală şi metafizică, ca între spirite […] (...)
Bulă nu era cuminte în banca. Se duce doamna la el: — Bulă, de ce nu ești cumine? Hai sa-si pun niște întrebări ce faci când un vapor pleacă? — Nu știu. — Ce faci când un om se ineaca? — Nu știu. — Ce faci când e coada la paine? — Nu știu. — […] (...)
Un tip foarte bine imbracat, intra într-un restaurant de lux și comanda ospatarului o farfurie de melci. Ospatarul aduce comanda, tipul ia un melc, suge continutul și spune: — Daaaa, foarte bun! Ia și al doilea melc, suge continutul foarte multumit: — Daaaaa, excelent ! Ia al treilea melc, suge o data și se stramba: […] (...)
Maria implineste 40 ani. Ion îi aduce Mariei o sticla de lapte. Maria îi întreabă: — De ce lapte, Ioane? — Hai sa îți expic Marie: la 20 ani erai proaspata ca o garofita, deci ti-am adus o floare, la 30 erai apetisanta, ti-am adus o paine fierbinte iar acum la 40 ani ești cât […] (...)