Bucătărie, Curiozități - Stiati Ca?!

Mobirise Website Builder

EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?! → Bucătărie / 78

  • art

    (17139)

    (17322) →

    In Malawi, unde mustele sunt numeroase, acestea sunt prinse într-o plasa, zdrobite într-o tigaie și apoi prajite ca o clatita.


    Categorii: (874) , (416)
  • ship

    (17139)

    (17322) →

    Rodiile se servesc de obicei taiate pe jumatate. Extrageti cu lingura, atent, cateva seminte odata. Tineti fructul intre degetul mare și aratator, ferm fixat pe farfurie.


    Categorii: (874)
  • wormhole

    (17139)

    (17322) →

    Toatele rosiile contin licopen. Acesta este un antioxidant care lupta impotriva inflamatiilor creierului și care, în general, protejeaza creierul. Pentru un rezultat mai bun, rosiile trebuie consumate impreuna cu uleiul de masline care ajuta absorbtia licopenului.


    Categorii: (874)
  • snowflake

    (17139)

    (17322) →

    Pentru ca telina servita la masa sa aiba culoarea alba, aceasta se tine 2-3 ore în apa cu otet inainte de preparare.


    Categorii: (1304) , (874)
  • art

    (17139)

    (17322) →

    Salata vinaigrette este cu mult mai gustoasa daca pui în ea o lingura de lapte și una de zahar.


    Categorii: (874)
  • soul

    (17139)

    (17322) →

    Inainte de a fi introdusa în cuptor, friptura nu trebuie presarata cu boia sau cu verdeturi uscate pentru ca se va arde.


    Categorii: (874)
  • fire and water

    (17139)

    (17322) →

    Puteti curata mai usor cartofii daca-i frecati cu sare grunjoasa intrun servetel.


    Categorii: (874)
  • double rainbow

    (17139)

    (17322) →

    Nucile uscate pot fi transformate în nuci proaspete daca le introduceti într-un borcan cu apa, în care ati dizolvat o lingura de sare, dupa 5-6 zile se pot consuma, sunt ca atunci cand le culegeti din pom.


    Categorii: (874)
  • spiral

    (17139)

    (17322) →

    Patrunjelul, mararul, tarhonul și leusteanul uscte isi pastreaza mai bine culoarea și aroma daca sunt tinute în borcane de culoare inchisa, verdeturile se usuca foarte bine și repede în cuptor.


    Categorii: (874)
  • pair

    (17139)

    (17322) →

    Toate supele date prin sita se. pot prepara fierbandu-se leguma respectiva în zeama de zarzavat fiert și strecurat.


    Categorii: (874)
  • still life

    (17139)

    (17322) →

    Zeama în care au fiert legumele și care ramane de prisos nu se arunca, ci se intrebuinteaza la pregatirea sosurilor.


    Categorii: (874)

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi