Bucătărie, Curiozități - Stiati Ca?!

Mobirise Website Builder

EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?! → Bucătărie / 68

  • fog

    (17139)

    (17322) →

    Vinul alb din sosuri poate fi inlocuit cu 2 lingurite de zahar dizolvat în otet.


    Categorii: (874)
  • system

    (17139)

    (17322) →

    Aluatul cu drojdie nu se mai lipeste de maini cand il framantati, daca inainte il ungeti pe deasupra cu putin untdelemn.


    Categorii: (874)
  • painting

    (17139)

    (17322) →

    Imediat ce ai preparat sosul pentru friptura, e bine sa-i ungi suprafata fierbinte cu o bucatica de unt, infipta în furculita. Stratul de unt nu va permite sosului sa se usuce și sa formeze deasupra o pojghita.


    Categorii: (874)
  • abstract

    (17139)

    (17322) →

    Cascavalul Stilton din Anglia a fost produs pentru prima oara în 1730 de catre Cooper Tornhill. Acest sortiment a fost conceput pentru a fi folosit în calatorii, fiind foarte rezistent în timp, se fabrica prin fermentatie, textura de mucegaiuri din interior dandu-i un aspect aparte.


    Categorii: (874)
  • write

    (17139)

    (17322) →

    Pestele care are miros neplacut se pune la fiert un minut sau doua, într-o cantitate mare de apa cu cateva linguri de otet și putina sare, apoi se scoate și se prepara.


    Categorii: (1304) , (874)
  • drawing

    (17139)

    (17322) →

    Fructele exotice atat de bogate în vitamine se inmoaie în cateva zile, pentru a evita acest lucru e bine sa le puneti într-un cos cu mere.


    Categorii: (874)
  • horse shoe

    (17139)

    (17322) →

    Grisul se pastreaza în loc uscat, se aeriseste periodic, se cerne daca are cocoloase.


    Categorii: (874)
  • wormhole

    (17139)

    (17322) →

    Parmigiano-reggiano este considerata a fi una dintre cele mai bune branzeturi din lume, fiind totodata și una cu cele mai variate intrebuintari.


    Categorii: (874)
  • ufo

    (17139)

    (17322) →

    Mazarea, fasolea verde, alte legume proaspete, se pastreaza în frigider 4-7 zile.


    Categorii: (874)
  • photoshop

    (17139)

    (17322) →

    Nucile pentru umplutura prajiturilor se amesteca cu albus și zahar.


    Categorii: (874)
  • girls

    (17139)

    (17322) →

    Pestele ca sa fie mai gustos și sa nu se sfarame la preparare se unge cu zeama de lamaie, apoi se sareaza și se lasa timp de 20-30 min, dupa care se prepara fiert, prajit sau la gratar.


    Categorii: (874)

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi