Bucătărie, Curiozități - Stiati Ca?!

Mobirise Website Builder

EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?! → Bucătărie / 60

  • girls

    (17139)

    (17322) →

    Budincile și cozonacii prind o culoare foarte frumoasa deasupra daca le ungi nu cu ou, cum se obisnuieste, ci cu cafea cu lapte.


    Categorii: (874)
  • galaxy

    (17139)

    (17322) →

    In Coreea cea mai populara gustare este beandegi. Principalul ingredient


    Categorii: (874) , (366) , (142)
  • tree

    (17139)

    (17322) →

    Laptele nu se prinde pe fundul oalei daca inainte de fierbere clatiti vasul cu apa rece sau il ungeti cu unt.


    Categorii: (1304) , (874)
  • snowflake

    (17139)

    (17322) →

    Cateii de usturoi curatati nu se usuca daca sunt pastrati în ulei, în plus, uleiul dobandeste o aroma placuta de usturoi și poate fi folosit mai apoi la prepararea fripturilor.


    Categorii: (874) , (174)
  • road

    (17139)

    (17322) →

    Coriandrul provine din India și Sri Lanka , se foloseste la fripturi și vanat.


    Categorii: (874)
  • fractal

    (17139)

    (17322) →

    Aluatul cu drojdie nu se mai lipeste de maini daca e framantat într-un vas mare și curat, din material plastic.


    Categorii: (874)
  • woman

    (17139)

    (17322) →

    La orice mancare cu sos, rantasul poate fi inlocuit cu putina faina inmuiata în apa.


    Categorii: (874)
  • hourglass

    (17139)

    (17322) →

    Fasolea verde, spanacul sau varza dulce, reincalzite a doua zi, mai poseda doar 33% din procentul nutriti initial.


    Categorii: (874)
  • checkmate

    (17139)

    (17322) →

    Orezul isi va pastra culoarea alba și boabele nu se vor lipi intre ele daca în apa de fiert se pune o lingura de suc de lamaie.


    Categorii: (1304) , (874)
  • wild fig

    (17139)

    (17322) →

    Pecorino este o denumire generica data branzeturilor preparate exclusiv din lapte de oaie. Toate branzeturile de acest tip pot fi folosite pentru finisarea atat a mancarurilor calde, cat și a celor reci.


    Categorii: (874)
  • art

    (17139)

    (17322) →

    Cateii de usturoi trebuie tinuti 15 minute în apa rece inainte de a-i curata, cojile se curata mult mai usor.


    Categorii: (1304) , (874) , (174)

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi