Bucătărie, Curiozități - Stiati Ca?!

Mobirise Website Builder

EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?! → Bucătărie / 40

  • owl

    (17139)

    (17322) →

    Albusul de ou se intareste mai repede daca adaugam în el un praf de sare sau de zahar, sau cateva picaturi de lamaie sau de apa rece.


    Categorii: (1304) , (874)
  • soul

    (17139)

    (17322) →

    Ouale fierbinti, fierte tari, nu se mai lipesc la taiat de lama cutitului, daca inainte de folosire, acesta se inmoaie în apa fierbinte.


    Categorii: (1304) , (874)
  • lights

    (17139)

    (17322) →

    Hreanul ras nu-si schimba culoarea daca se adauga putin lapte.


    Categorii: (874)
  • piano

    (17139)

    (17322) →

    Cand puneti rahat sau stafide în prajituri, dati-le mai intai prin faina, se vor incorpora uniform în aluat.


    Categorii: (874)
  • drops

    (17139)

    (17322) →

    Pentru a rade hreanul fara sa fie afectati ochii, acesta se congeleaza inainte.


    Categorii: (874)
  • chinese

    (17139)

    (17322) →

    Prin pregatire culinara, alimentele nu trebuie sa devina iritante sau nocive.


    Categorii: (874)
  • ngc 2818

    (17139)

    (17322) →

    Ciorba va avea un gust mai consistent și va fi mai bogata în vitamine daca inainte de a lua ciorba de pe foc se adauga în ea putin suc de morcov, varza sau rosii.


    Categorii: (874)
  • air bubbles

    (17139)

    (17322) →

    Daca o supa sau ciorba este foarte sarata poate fi recuperata punand-o din nou la foc timp de 10 minute impreuna cu cativa cartofi sau cateva felii de mere. Cartofii și merele vor absorbi sarea în exces.


    Categorii: (874)
  • fractal

    (17139)

    (17322) →

    Daca v-au ramas cartofi prajiti de la masa, nu-i aruncati, pusi a doua zi într-o ciorba, ii vor da un gust deosebit.


    Categorii: (874)
  • hands

    (17139)

    (17322) →

    Ciupercile raman albe daca se picura pe ele, imediat ce au fot curatate, suc de lamaie.


    Categorii: (874)
  • drops

    (17139)

    (17322) →

    In cazul problemelor cu tensiunea arteriala, este bine sa se consume în mod regulat banane, intrucat ele ajuta la scaderea tensiunii și previne afectiunile grave, cum ar fi ateroscleroza, atacul de cord sau accidentul vascular cerebral.


    Categorii: (874)

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi