Bucătărie, Curiozități - Stiati Ca?!

Mobirise Website Builder

EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?! → Bucătărie / 29

  • milky way

    (17139)

    (17322) →

    Pestele prajit va fi foarte gustos daca inainte de a-l da prin faina și a-l praji il tinem 5-10 minute în lapte.


    Categorii: (874)
  • abstract

    (17139)

    (17322) →

    Pentru a scapa de gustul de arsura din supe și sosuri se adauga o lingura de unt de arahide la fiecare 250 de mililitri de supa sau sos.


    Categorii: (874)
  • reading

    (17139)

    (17322) →

    Fasolea nu capata tenta intunecata daca este fiarta într-un vas fara capac.


    Categorii: (874)
  • woman

    (17139)

    (17322) →

    Cu cateva picaturi de lamaie adaugate în apa în care fierbe orezul, acesta devine alb ca zapada.


    Categorii: (1304) , (874)
  • handcuffs

    (17139)

    (17322) →

    Cuisoarele provin din estul Indiei și Madagascar , se folosesc la sosuri și prajituri.


    Categorii: (874)
  • house

    (17139)

    (17322) →

    Pentru a servi o salata de legume proaspata sau conservata cu gust mai bun, se adauga putina maioneza.


    Categorii: (874)
  • black

    (17139)

    (17322) →

    Salata de vinete va avea o savoare deosebita daca incorporam în ea usturoi în loc de ceapa.


    Categorii: (874)
  • fractal

    (17139)

    (17322) →

    In ultima apa în care spalati ciupercile puneti 2 linguri de zeama de lamaie, ele vor ramane albe, frumoase, iar mancarea va dobandi un gust deosebit.


    Categorii: (1304) , (874)
  • book

    (17139)

    (17322) →

    Ouale contin cele mai bune proteine dintre toate alimentele, fie ele vegetale sau animale.


    Categorii: (874)
  • soul

    (17139)

    (17322) →

    Un local din Taipei reproduce fidel o sala dîntr-o clinica medicala, cu fotolii cu rotile și ospatari imbracati ca medicii, iar într-un restaurant din China, singurele fiinte umane sunt consumatorii și bucatarii, ultimii actionand ca niste prezente nevazute..


    Categorii: (874) , (1187)
  • woman

    (17139)

    (17322) →

    Sortimentul de cascaval Gruyere din Elvetia dateaza din secolul al XII-lea și se produce prin spalarea branzei în saramura și fermentarea controlata astfel, incat bacteriile sa elimine dioxid de carbon, care formeaza bule gazoase în interior. Se gaseste și la noi acest "cascaval cu gauri". Dreptul la brand a fost disputat multa vreme intre firme franceze și evetiene, pana cand, în 2001, justitia a dat un verdict în favoarea Elvetiei.


    Categorii: (874)

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi