Bucătărie, Curiozități - Stiati Ca?!

Mobirise Website Builder

EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?! → Bucătărie / 27

  • background

    (17139)

    (17322) →

    Pentru un cozonac bine copt cuptorul nu trebuie sa fie prea incins la inceput, deoarece caldura mare produce imediat o crusta la suprafata aluatului. La inceputul coacerii focul trebuie sa fie mai domol, circa o jumatate de ora, și potrivit de tare în tot restul timpului.


    Categorii: (874)
  • woman

    (17139)

    (17322) →

    Prajiturile, cozonacul și sandvisurile se mentin proaspete, daca se tin într-o cutie de tabla inchisa, în care se pune un mar.


    Categorii: (874)
  • dog

    (17139)

    (17322) →

    Pentru ca invelisul de ou și faina al snitelelor sa nu lipseasca din tigaie, puneti în oul pe care il bateti cateva picaturi de ulei.


    Categorii: (874)
  • snowflake

    (17139)

    (17322) →

    Daca se pune în cafeaua macinata un varf de cutit de sare și bautura pe care o vei prepara va fi cu mult mai gustoasa.


    Categorii: (874)
  • sky

    (17139)

    (17322) →

    Puii se rumenesc bine daca inainte de a-i scoate de la cuptor ii stopim cu putina bere.


    Categorii: (874)
  • road

    (17139)

    (17322) →

    Daca în compotul pe care il pregatim punem imediat dupa ce il luam de la fiert o bucatica de unt, gustul lui devine de 100 de ori mai bun.


    Categorii: (874)
  • triangles

    (17139)

    (17322) →

    Pentru ouale fierte tari, trebuie asteaptat ca apa sa dea în clocot, apoi se pun în recipient și se lasa timp de 9 minute în apa fiarta, cu focul pornit.


    Categorii: (1304) , (874)
  • soul

    (17139)

    (17322) →

    Preparatele culinare pe baza de trufe isi au originile în Croatia, în peninsula Istria, dar au fost popularizate în Italia sub denumirea de "Tartufo". De-a lungul vremii au fost create tot felul de produse avand ca ingredient trufa: ulei de masline cu trufe negre, cu unt, cu miere, etc.


    Categorii: (874)
  • colorful abstract background

    (17139)

    (17322) →

    Mirosul de varza sau conopida nu se va mai raspindi în intreaga casa daca în vasul în care fierbe se pune o bucata de paine, într-un saculet de tifon.


    Categorii: (874)
  • abstract

    (17139)

    (17322) →

    Ciresele se mananca cu mana. Samburii se scuipa discret în pumn, și se pun pe farfuria de desert. Sper ca nu va trece prin cap sa "impuscati" vecinii cu ei


    Categorii: (874)
  • typewriter

    (17139)

    (17322) →

    La restaurantul Nyomataimori (farfurie în forma de femeie) din Japonia, mancarea se afla pe trupul unei "femei moarte", creat tot din alimente. Acesta se afla pe "masa de operatie". Cand "trupul" este taiat, sangele curge din el.


    Categorii: (874)

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi