Bucătărie, Curiozități - Stiati Ca?!

Mobirise Website Builder

EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?! → Bucătărie / 21

  • abstract

    (17139)

    (17322) →

    Daca puneti dulceata în borcane cu capacfiletat, asezati-le pe rafturile camarii cu gura în jos, veti preveni astfel formarea "florii" de mucegai.


    Categorii: (874) , (246) , (1536)
  • soul

    (17139)

    (17322) →

    Merele taiate felii nu-si schimba culoarea daca sunt unse cu zeama de lamaie.


    Categorii: (874)
  • hourglass

    (17139)

    (17322) →

    Ca sa capete aspect frumos, merele coapte se ung inainte de a fi introduse în cuptor cu putin unt (ulei), ele devenind lucioase.


    Categorii: (874) , (477) , (1536)
  • fantasy

    (17139)

    (17322) →

    Galbenusul de ou cu care se drege ciorba, trebuie frecat separat, într-un castron, cu putina ciorba fierbinte, daca il amestecam cu ciorba rece, el ramane crud, fara gust și urat la vedere, dand o ciorba indigesta.


    Categorii: (874)
  • heart

    (17139)

    (17322) →

    Spanacul, salata, prazul, loboda, stevia se pun la fiert în apa putina în care s-a adaugato jumatate de lingurita de sare, sarea le conserva culoarea.


    Categorii: (1304) , (874)
  • solar system

    (17139)

    (17322) →

    Gustul neplacut al cartofilor inghetati poate fi inlaturat prin tinerea acestora, inainte de preparare, în apa rece și fierberea în apa clocotita, cu sare și o lingura de otet.


    Categorii: (1304) , (874)
  • helix nebula

    (17139)

    (17322) →

    Friptura din pulpe de curcan este mai frageda daca inainte de preparare se inlatura tendoanele.


    Categorii: (874)
  • spring

    (17139)

    (17322) →

    Pe langa aromele clasice, mai exista inghetata cu ardei iute, usturoi, bere, avocado, branza cu mucegai sau bacon.


    Categorii: (874)
  • road

    (17139)

    (17322) →

    Mozzarella este o branza proaspata, apreciata mai mult pentru textura decat pentru aroma sa, aproape inexistenta. Este excelenta pentru pizza și felurite retete de paste, dar poate fi folosita și în compozitia a nenumarate salate.


    Categorii: (874) , (1536)
  • house

    (17139)

    (17322) →

    Ouale de bibilica sunt mai hranitoare decat cele de gaina, iar din cauza cojii lor deosebit de tari ele se pot pastra bune de mancat aproape 1 an de zile.


    Categorii: (874) , (1536) , (425)
  • bed

    (17139)

    (17322) →

    Atunci cand se pregateste orice carne nu se pune niciodata sare la inceput, pentru ca se intareste carnea.


    Categorii: (874)

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi