Bucătărie, Curiozități - Stiati Ca?!

Mobirise Website Builder

EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?! → Bucătărie / 17

  • people

    (17139)

    (17322) →

    Ciresele pot "scapa" de viermi daca sunt lasate în apa, fara codite. Astfel pot fi folosite pentru prepararea compoturilor, gemurilor, dulceturilor, prajiturilor.


    Categorii: (874)
  • thorns

    (17139)

    (17322) →

    Salata verde se pastreaza în frigider 2 zile.


    Categorii: (874)
  • hourglass

    (17139)

    (17322) →

    Bananele tinute la frigider se innegresc repede și se inmoaie. Cea mai buna conservare a lor: într-un cos de nuiele, într-un loc bine aerisit


    Categorii: (874)
  • fiction

    (17139)

    (17322) →

    Albusul oualor de rata nu se foloseste la prajituri, fiind prea gras nu se bate spuma.


    Categorii: (874)
  • drops

    (17139)

    (17322) →

    Zeama de varza murata, atunci cand este folosita la acritul ciorbei, mai intai se fierbe separat într-un vas cu o ceapa, se spumeaza, abia apoi adaugandu-se la ciorba.


    Categorii: (874)
  • man

    (17139)

    (17322) →

    Ciorbele se "dreg" cu galbenus, smantana, verdeata tocata marunt, care se adauga inainte de a fi servita mancarea la masa.


    Categorii: (874)
  • fantasy

    (17139)

    (17322) →

    Albusurile se bat spuma mai bine daca au fost tinute la rece, daca se adauga putina sare, sau cateva picaturi de zeama de lamaie.


    Categorii: (874)
  • spring

    (17139)

    (17322) →

    Toate supele date prin sita sunt mult mai gustoase și isi maresc valoarea alimentara, daca în zeama în care au fiert legumele se adauga lapte, cel mult în cantitate egala cu zeama, iar în momentul în care se servesc, se adauga și o bucata de unt, margarina sau putina smantana.


    Categorii: (874)
  • fractal

    (17139)

    (17322) →

    Pentru un cozonac bine copt în cazul unui cuptor pe gaz, se pune pe raftul de jos o tava cu apa.


    Categorii: (874)
  • photo

    (17139)

    (17322) →

    Exista mai multe tipuri de ulei de masline, dar cel extra-virgin este uleiul obtinut dupa prima presare a maslinelor. Aroma uleiul de masline variaza de la delicata la puternica, iar gustul poate fi dulce, amarui sau acrisor. Acest ulei nu este potrivit pentru prajire indelungata.


    Categorii: (874)
  • book

    (17139)

    (17322) →

    Fragezirea bucatilor de carne tare se poate face daca se fierb impreuna carnea și o coaja de banana.


    Categorii: (874)

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi