- Folosește sisteme de stocare și organizare pentru a maximiza spațiul de depozitare.
- Aranjează ustensilele și vasele în ordine logică, astfel încât să fie mai ușor de găsit.
- Păstrează alimentele perisabile în zonele cu temperatură scazută, cum ar fi frigiderul sau congelatorul.
- Folosește cutii transparente pentru a identifica rapid conținutul fără a fi nevoie să deschizi capacul.
- Folosește rafturi reglabile pentru a adapta dimensiunea spațiului de depozitare la necesitățile tale.
- Păstrează alimentele și produsele în ordine alfabetică sau după categoriile lor pentru a facilita găsirea.
- Folosește rotițe sau role pentru a muta ușor mobilierul sau echipamentele de bucătărie pentru a curăța sau accesa alte zone.
- Folosește rafturi sau suporturi pentru a maximiza spațiul de depozitare în dulapuri și sertare.
- Păstrează alimentele și produsele în ordine astfel încât să poată fi văzute și accesate ușor.
- Folosește etichete sau marcaje pentru a identifica rapid conținutul recipientelor (borcane, cutii, pungi) și dulapurilor.