- Folosește sisteme de stocare și organizare pentru a maximiza spațiul de depozitare.
 - Aranjează ustensilele și vasele în ordine logică, astfel încât să fie mai ușor de găsit.
 - Păstrează alimentele perisabile în zonele cu temperatură scazută, cum ar fi frigiderul sau congelatorul.
 - Folosește cutii transparente pentru a identifica rapid conținutul fără a fi nevoie să deschizi capacul.
 - Folosește rafturi reglabile pentru a adapta dimensiunea spațiului de depozitare la necesitățile tale.
 - Păstrează alimentele și produsele în ordine alfabetică sau după categoriile lor pentru a facilita găsirea.
 - Folosește rotițe sau role pentru a muta ușor mobilierul sau echipamentele de bucătărie pentru a curăța sau accesa alte zone.
 - Folosește rafturi sau suporturi pentru a maximiza spațiul de depozitare în dulapuri și sertare.
 - Păstrează alimentele și produsele în ordine astfel încât să poată fi văzute și accesate ușor.
 - Folosește etichete sau marcaje pentru a identifica rapid conținutul recipientelor (borcane, cutii, pungi) și dulapurilor.
 
                    
                    
