Pragul de inghet este temperatura la care un lichid devine solid
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Natură, Știință Clasificare: Cultură Generală, Stiați Că... Tematică: Diverse
Pragul de inghet este temperatura la care un lichid devine solid
Pentru a-i impiedica pe localnici sa se scalde în apa unui iaz din Harpur Hill, Derbyshire (Anglia), autoritatile locale au colorat apa cu vopsea neagra (...)
Inginerul roman Ion Ionescu-Bizet a intocmit un studiu de deviere spre Prut a apelor Siretului în vederea constructiei unei centrale hidroelectrice și a transformarii Prutului într-un canal navigabil intre Galati și Iasi (...)
Ouale proaspete se aleg în urmatorul fel: oul proaspat e mai transparent la mijloc decat la capete, daca punem un ou într-un vas cu apa și el cade la fund, e proaspat, daca pluteste e vechi (...)
Turul Frantei la ciclism, creat de catre Henry Desgranges, lua start pentru prima data pe 1 iulie 1903 (...)
Bauturile aperitive ca de exemplu cherry, palinca de prune, cockteil-ul se servesc la o temperatura de 10°C 12°C (...)
Salar de Uyuni este cel mai mare desert de sare din lume (...)