Curiozități - Stiati Ca?! - Social-19685


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


art

Un britanic care a fost diagnosticat cu cancer a castigat 10.000 de lire sterline dupa ce a pariat ca va trai mai mult cu cateva luni peste termenul limita dat de medici. În varsta de 59 de ani, Jon Matthews a pariat, în anul 2006, 100 de lire la o cota de 50 la 1 ca va apuca sa traiasca pana la jumatatea anului 2007, cu toate ca medici i-au spus ca nu mai are multe zile de trait. Se pare ca Matthews a gasit cea mai buna cale de a incetini evolutia bolii, luptand zilnic pentru viata sa. La “expirarea” perioadei pe care a pariat, britanicul s-a vazut cu 5000 de lire mai bogat. A facut acelasi pariu și pe data de 1 iunie 2008, data limita fiind pe 1 iunie 2009, castigandu-l și pe acesta. Cu un moral bun, britanicul s-a hotarat sa parieze din nou 100 de lire, la o cota de 100 la 1, tot pe faptul ca va reusi sa ramana în viata pana la 1 iunie 2010. Insa din pacate acest pariu nu a mai reusit sa il castige deoarece a murit pe 4 mai 2010. William Hill purtator de cuvant al casei de pariuri a declarat ca n-a fost niciodata mai fericit sa plateasca cuiva banii castigati la un pariu.

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Sănătate

  • lobster nebula

    Sănătate-22651

    Preparatele diuretice supradozate, consumate un timp indelungat, pot provoca dereglarea ritmului cardiac și edem cerebral (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Sănătate
  • house

    Sănătate-25529

    Florile de galbenele au actiune calmanta și cicatrizanta (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Flori, Natură, Sănătate
  • owl

    Știați Că!?-15238

    Inchisoarea Carandiru din Brazilia este locul în care se petrec lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le pot imagina, aici au loc torturi oribile, masacre în masa, proliferarea SIDA, tortura legalizata sau violuri în grup (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Lume, Sănătate, Știați Că!?
  • reading

    Sănătate-24191

    Este contraindicata catina alba pentru bolnavii cu colecistita acuta, pancreatita, diaree cronica (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Sănătate
  • ruin

    Geografie-20373

    Gran Pantanal este cea mai intinsa mlastina, cu 170000 km² (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Geografie, Sănătate
  • tree

    Sănătate-26920

    Strugurii și stafidele, consumate impreuna cu alte fructe și legume în cantitati mari, sau dupa care se bea lapte sau apa minerala, produc deranjamente ale functionarii stomacului (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Sănătate

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi