Mirosul carnii de oaie se diminueaza daca inainte de preparare se freaca cu sare, piper, mustar
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Sfaturi Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Mirosul carnii de oaie se diminueaza daca inainte de preparare se freaca cu sare, piper, mustar
Sarea de bucatarie și o lingura de otet puse în apa de spalare impiedica decolorarea puloverelor de lana (...)
Daca se spala pentru prima data o rochie noua, se inmoaie mai intai în apa rece, putin sarata, cu o lingura de otet (...)
Petele maronii de pe degete, care apar în urma curatarii cartofilor noi, pot fi indepartate daca se freaca cu suc de lamaie, suc de patlagele verzi, sau cu putin borax în apa (...)
Rufele fierte cu perhidrol (apa oxigenata, clor), se limpezesc foarte bine (...)
Cand au ruginit cutitele cu lama de otel, se introduc cu lama în ulei, se freaca cu otet cald, se clatesc bine cu apa, se sterg cu o carpa moale. Nu se introduc niciodata în apa clocotita, pentru ca isi pierd proprietatea de a taia (...)
Pentru a curata stergatoarele de parbriz, acestea este bine sa fie spalate cu bicarbonat de sodiu și apa (...)