Riscul de cancer de colon este de trei ori mai ridicat la marii consumatori de carne rosie, deoarece aceasta nu contine fibre alimentare, care protejeaza colonul și usureaza digestia
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Sănătate Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Riscul de cancer de colon este de trei ori mai ridicat la marii consumatori de carne rosie, deoarece aceasta nu contine fibre alimentare, care protejeaza colonul și usureaza digestia
In anul 2020, bolile mintale vor reprezenta a doua cauza de deces, se arata într-un raport al OMS (...)
Exista numerosi germeni care supravietuiesc în frigider (...)
Cercetatorii americani au descoperit ca o substanta prezenta în compozitia vinului rosu, resveratrol, are efecte miraculoase în cazul persoanelor obeze și creste considerabil longevitatea (...)
Oamenii mai ales copiii care traiesc în locuinte incalzite cu lemne sunt mai predispusi la bolile respiratorii decat cei din locuintele cu alte surse de incalzire (...)
Castravetii se lauda cu performanta de a fi unele dintre legumele cu cele mai putine calorii, aproximativ 10 calorii la 100 de grame (...)
Durerile de cap cluster se numesc astfel deoarece tind sa survina în serii (...)