Potrivit cercetatorilor spanioli și portughezi, microundele pot diminua calitatea nutritiva a alimentelor, prin distrugerea antioxidantilor, substante care ne ajuta sa fim mai rezistenti în fata bolilor
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Chimie, Sănătate Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Potrivit cercetatorilor spanioli și portughezi, microundele pot diminua calitatea nutritiva a alimentelor, prin distrugerea antioxidantilor, substante care ne ajuta sa fim mai rezistenti în fata bolilor
Vinetele, fructele de avocado și perele tintesc catre sanatatea și buna functionare a uterului și cervixului femeii, și arata exact ca aceste organe (...)
In anul 1893 Maybach realizeaza primul motor alimentat prîntr-un carburator cu jicloare (...)
Vodka este o bautura distilata originara din tarile est-europene, iar numele sau provine de la termenul polonez voda care inseamna “apa” (...)
In cazul tensiunii arteriale ridicate ananasul are proprietatea de a normaliza tensiunea și reduc coagularea sangelui, prevenind formarea cheagurilor de sange (...)
Apa plata este cea mai recomandata pentru sanatatea organismului (...)
In fiecare secunda, se petrec peste 100.000 de reactii chimice în creier (...)