Curiozități - Stiati Ca?! - Religii-21992


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


woman

Pelerinii islamici barbati trebuie sa poarte ihram, un vesmant alb din doua bucati de panza fara cusaturi, infasurat pe corp, iar femeile o rochie complet alba, capul acoperit cu basma dar fara val

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Religii

  • fractal

    Religii-23336

    Sfantul Apostol Iacob al lui Alfeu a vestit Evanghelia în sudul Palestinei și în Egipt. Datorita lucrarii sale, multi pagani au crezut în Hristos, au fost construite biserici și au fost hirotoniti preoti și episcopi. (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Religii
  • soul

    Religii-28672

    Sfantul Ioan Botezatorul este una din figurile centrale ale crestinismului și islamului fiind predicator și botezator pe malurile raului Iordan (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Religii
  • snowflake

    Religii-27135

    Noul Testament nu dezvaluie data nasterii lui Iisus Hristos. Ziua de 25 decembrie a fost stabilita de Biserica și se sarbatoreste incepand cu secolele IV-V. Potrivit unor studii recente, Iisus s-ar fi nascut de fapt în jurul datei de 17 iunie. (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Religii
  • spring

    Religii-16841

    Potrivit traditiei Bisericii, Sfantul Apostol Toma a predicat în Persia, Edesa și India, unde este cinstit ca intemeietor al Bisericii de aici (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Religii
  • typewriter

    Religii-17815

    In perioada preislamica, arabii credeau, sub raport cosmologic desigur, ca lumea traia pe coarnele unui taur imens, stand pe spatele unui peste urias și ca dupa moarte se intalnea cu trei realitati fundamentale: Firdaws (Paradisul), Araf (Purgatoriul) și Djahannam (Infernul) (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Religii
  • fiction

    Religii-30825

    Sfantul Iacob a fost fratele Sfantului Apostol Matei, iar tatal lor se numea Alfeu. A fost unul dintre cei 12 Apostoli ai Mantuitorului Iisus Hristos și a propovaduit cuvantul Evangheliei în sudul Palestinei și în Egipt. (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Religii

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi