Fructele de caju sunt utilizate pentru consum, ca ingredient principal pentru sucuri, dulceturi și dulciuri
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Copaci și Plante Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Fructele de caju sunt utilizate pentru consum, ca ingredient principal pentru sucuri, dulceturi și dulciuri
Piersicul este un pom destul de rezistent ce poate rezista iarna chiar și la temperaturi de -2O de grade celsius (...)
Fico rezista foarte bine la seceta, dar nu și la grindina sau inghet (...)
Cea mai mare circumferinta a unui copac o are un castan european, cunoscut ca și copacul celor 100 de cai de pe Muntele Etna din Sicilia, Italia (...)
Romanescu este un fruct apropiat de conopida, și broccoli (...)
Printre curiozitatile Deltei, un loc aparte il ocupa cele doua plante carnivore, otratelul de balta și aldrovanda (...)
Exista peste 300 de specii de maracuia (...)