In India, din mango se se obtine un condiment numit “chutney”, folosit cu succes în prepararea carnii
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Copaci și Plante Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
In India, din mango se se obtine un condiment numit “chutney”, folosit cu succes în prepararea carnii
Fructele de feijoa se consuma proaspete, se pastreaza congelate sau se folosesc pentru inghetata, iaurt, marmelada sau sirop (...)
Campion (Silene tomentosa) creste doar pe stancile inalte din Gibraltar (...)
Garofita Pietrei Craiului traieste doar în Romania, pe stancile din Muntii Piatra Craiului (...)
Drosera sau roua cerului este un gen de plante insectofage, face parte din familia Droseraceae, genul cuprinde aproximativ 200 de specii (...)
Mirosul natural al trandafirilor consta din aproximativ 40 de substante diferite (...)
Daca se aplica ulei veritabil de trandafiri, un extract din petalele floriilor pe piele va lua nastere un parfum personalizat (...)