Omleta va iesi mai pufoasa daca adaugi jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu la fiecare trei oua folosite
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Omleta va iesi mai pufoasa daca adaugi jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu la fiecare trei oua folosite
Untul care se foloseste pentru ornarea unui preparat trebuie topit numai pe baia de aburi (...)
Albusul de ou se intareste mai repede daca adaugam în el un praf de sare sau de zahar, sau cateva picaturi de lamaie sau de apa rece (...)
Friptura de porc va prinde o crusta apetisanta, crocanta și aspectoasa daca o veti unge în timpul prepararii cu putina miere de albine (...)
Atunci cand bateti albusul de ou, puneti în el o lingura de apa rece, din aceeasi cantitate de oua, va iesi o masa mai mare de albus (...)
In Liban exista un local unde atmosfera de razboi este prezenta și în locul unde mananci (...)
Pentru a pastra galbenusul pentru mai mult timp, trebuie pus într-un recipient, acoperit cu apa și pastrat la frigider (...)