Legumele destinate pregatirii salatei trebuie sa fie în prealabil lasate la rece
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Legumele destinate pregatirii salatei trebuie sa fie în prealabil lasate la rece
Lalelele sunt comestibile: în functie de soi, gustul petalelor variaza de la un gust asemanator gustului de fasole, la gustul salatei (...)
Branza de orice fel se pastreaza cel mai bine sub un clopot de sticla (...)
Supele date prin sita se prepara fie numai dîntr-un singur fel de zarzavat, fie asociate, în cantitati egale, de exemplu : ceapa cu cartofi, telina cu cartofi, praz cu cartofi (...)
Daca din greseala s-a facut mancarea prea sarata, se poate “repara” daca se adauga putin otet de mere, zahar, sau se fierb 1-2 cartofi în mancare (...)
Orezul are un gust deosebit daca inainte de a-l fierbe il clatiti în putina grasime sau în unt (...)
Escamoles este o mancare mexicana ce se prepara din oua de furnici negre gigantice Liometopum (...)