Mentinerea legumelor în stare proaspata o vreme indelungata se face daca inainte de a fi introduse la frigider sunt asazate pe rafturile frigiderului cateva prosoape de hartie pentru ca acestea sa absoarba umiditatea
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Mentinerea legumelor în stare proaspata o vreme indelungata se face daca inainte de a fi introduse la frigider sunt asazate pe rafturile frigiderului cateva prosoape de hartie pentru ca acestea sa absoarba umiditatea
La pelteaua de capsuni, cirese, caise, se adauga putina zeama de mere, pentru a se lega mai bine (...)
Glazura de ciocolata de pe torturi sau prajituri nu se mai sfarama daca atunci cand o topim amestecam în ea și putin iaurt simplu (...)
Nucile folosite pentru umplutura prajiturilor, se amesteca cu albus frecat cu zahar (...)
Uleiul de samburi de struguri este cel mai recomandat pentru prajirea în baie de ulei (...)
Atunci cand fierbi oua, trebuie sa adaugu sare în apa (...)
Cozonacii se scot mai usor din forme, daca dupa ce sunt scosi din cuptor, se pune peste ei imediat un prosop inmuiat în apa rece și stors bine (...)