Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-31620


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


japanese cherry trees

Cand laptele se branzeste la fiert, nu-l strecurati, lasati-l catva timp pe aragaz, pana se desprinde branza de zer, strecurati continutul prîntr-un tifon, pe care apoi legati-l de o lingura de lemn, deasupra unui vas, se lasa la scurs, se obtine o branza gustoasa, asemanatoare cu urda

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • snowflake

    Bucătărie-26265

    Daca se pune în cafeaua macinata un varf de cutit de sare și bautura pe care o vei prepara va fi cu mult mai gustoasa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • woman

    Bucătărie-30257

    Nu trebuie sa prajiti sau sa caliti niciodata conopida în ulei incins, ea se intareste (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • man

    Bucătărie-30956

    Legumele verzi ca spanacul salata, fasolea verde, urzica, stevia, se fierb cu apa sarata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-27762

    Pentru a fierbe lintea, trebuie sa folositi de patru ori mai multa cantitate de apa decat linte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • woman

    Bucătărie-30068

    Pentru a vopsi oua patate, acestea trebuie fierte inainte apoi se lasa sa se raceasca dupa care în solutia de vopsit se toarna o lingurita de ulei și se scufunda oul în vopsea (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • sky

    Bucătărie-26263

    Puii se rumenesc bine daca inainte de a-i scoate de la cuptor ii stopim cu putina bere (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi