Spuma de albus nu se lichefiaza daca punem în ea zaharul în doua reprize: una cand incepem batutul, cealalta la final
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Spuma de albus nu se lichefiaza daca punem în ea zaharul în doua reprize: una cand incepem batutul, cealalta la final
Carnea la gratar nu se sareaza, dar se pune sare pe gratarul curat, incins bine (...)
Berea poate fi utilizata și la prepararea legumelor inabusite, deoarece le ofera legumelor un gust deosebit, în special cartofilor (...)
In bucatarie bicarbonatul de sodiu este substituent al prafului de copt (...)
Daca din greseala s-a facut mancarea prea sarata, se poate “repara” daca se adauga putin otet de mere, zahar, sau se fierb 1-2 cartofi în mancare (...)
Pentru o buna pastrare a conservelor acasa, puteti conserva în locuri uscate și racoroase, iar conservele de sticla, neaparat într-un loc intunecos (...)
Carnea de pasare se fragezeste cu o 1 lingura de alcool de 900, 1 lingura de condimente, 1 lingura suc de lamaie, 1 lingurita piper macinat, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 1 pahar de ulei (...)