Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-31511


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


double rainbow

Prazul se conserva în nisip, ingropat pe jumatate, cu frunzele în sus, în lungul peretelui

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • helix nebula

    Bucătărie-22505

    Porumbul proaspat pentru a-si pastra culoarea și a nu se intarii trebuie fiert în apa cu putin zahar și unt iar la finalul fierberii se adauga o lingurita de zeama de lamaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • water

    Bucătărie-29724

    Busuiocul era considerat planta sfanta în India și folosit doar pentru ceremonii religioase (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • handcuffs

    Bucătărie-25897

    Cuisoarele provin din estul Indiei și Madagascar , se folosesc la sosuri și prajituri (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • spiral

    Bucătărie-25559

    Cotletul, ceafa de porc au aroma mai buna la friptura daca se ung cu mustar, se lasa la rece putin, iar în timpul prepararii se stropeste cu lapte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • triangles

    Bucătărie-30883

    Pentru ca uleiul sa nu rancezeasca, puneti un praf de sare în sticla inceputa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • write

    Bucătărie-17381

    Pestele care are miros neplacut se pune la fiert un minut sau doua, într-o cantitate mare de apa cu cateva linguri de otet și putina sare, apoi se scoate și se prepara (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi